Zhytomyr Bussines Fashion Day 2019

Zhytomyr Bussines Fashion Day 2019

Zhytomyr Bussines Fashion Day 2019 – це новий проєкт, започаткований департаментом економічного розвитку Житомирської міської ради.

Основною метою Zhytomyr Bussines Fashion Day-2019 є презентація колекцій одягу, взуття та аксесуарів для дорослих та дітей від найталановитіших дизайнерів, виробників одягу та прикрас Житомирщини.

Головною модною локацією 06 вересня стане майдан Європейський (вул. Михайлівська), що в самому серці Житомира.

На головному подіумі Житомира свої колекції продемонструють близько 10 модних брендів, а саме: Marina Gin, OstWon, Hemps, Kachorovska atelier, Наталя Мельничук, Альона Шишкова, «Я – Українець», салон «Людмила» та весільний салон «Панна». Також глядачі зможуть побачити унікальну колецію одягу від VIP гостя заходу – відомого українського бренду «Saveleva».

Відео дня

Під час заходу звучатимуть світові хіти від талановитих артистів Житомира.

  • 17:00 – майстер-клас зі створення неординарних образів у сфері краси
    Олена Глазкова - провідний топ-стиліст компанії Kodi.
    Лауреат Чемпіонатів Європи та Світу в галузі б'юті - індустрії.
     
  • 18:00 – відкриття Zhytomyr Business Fashion Day

Запрошуємо усіх зацікавлених 6 вересня 2019 року на майдан Європейський (вул. Михайлівська) підтримати місцевий бізнес та доєднатися до святкування Дня підприємця!

 

Довідково:

Наталія Кревська, “Ost won”: дитяча шкільна форма, уніформа, чоловічий одяг;
Салон “Людмила” - повсякденний одяг;
Marina Gin: дитяча та підліткова шкільна форма, сучасні вишиванки, вечірні сукні;
Наталя Мельничук: сценічне українське вбрання, сучасні вінки;
Весільний салон “Панна”: весільні сукні, дитячі сукні (пишні, бальні);
Я - Українець: українське вбрання;
Олена Шашкова - прикраси з джинсу;
Олег Земнухов “Hemps” - одяг та взуття з коноплі

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Азалия Иванова

    Пишаюсь, що в Україні є така велика кількість дизайнерів-почтаківців. Сподіваюся, що у них буде змога отримати всесвітнє визнання! Також, хочу  поділитися
    ексклюзивним інтернет-магазином жіночого одягу https://lilove.com.ua/katalog/verkhnyaya-odezhda
    де наразі представлена осіння колекція верхнього одягу, співпрацюю з данним магазином не один рік, речі завжди дуже приємні, стильні, особливі за дизайном!!!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up