Житомирський перевізник вибачився перед мамою дитини, яку водій висадив вночі серед лісу. Відео

Житомирський перевізник вибачився перед мамою дитини, яку водій висадив вночі серед лісу. Відео
У Житомирі активісти вимагали розірвати договір з перевізником Валентином Савіцьким, водій якого висадив з маршрутки дівчинку 23 січня пізно ввечері.

З відповідними вимогами 3 лютого активісти прийшли до начальника управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму Житомирської ОДА Романа Крисюка.

Відомо, що під час зустрічі Валентин Савіцький вибачився перед мамою дитини, яку його водій висадив серед лісу.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

За матеріалами Першого житомирського

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Мельниченко Анатолий

    Шановні пані та панове! Якщо водій попереджував про те, що не буде їхати до кінцевої зупинки через поломку маршрутки, то в чому тоді вина водія чи перевізника? - техніка має здатність ломатися, особливо з нашими дорогами. Знаю декілька маршрутів, які обслуговує ПП "ПАТП-2007" - автомобілі в переважній більшості в дуже хорошому стані і водії адекватні. Але тут є людський фактор і про всі проблеми та зауваження потрібно повідомляти перевізника, переконаний , що Валентин Євгенійович належно відреагує і більше такого не повториться.
  • Наталия Мельник

    чи не часто почали водії перевізника Савицького порушувати і закон і моральні принципи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up