Житомирські ДАІшники, які несли службу на сході України, повернулися без втрат

Житомирські ДАІшники, які несли службу на сході України, повернулися без втрат
П’ятнадцять інспекторів УДАІ УМВС Житомирщини близько місяця працювали у східних областях держави, забезпечуючи правопорядок. Нині їх змінили колеги. Зустрічали інспекторів дорожнього порядку у дворі обласного Управління ДАІ УМВС колеги, рідні, близькі та друзі.

Новоприбулі охоронці дорожнього порядку вишикувались і командир зведеного загону Євген Прохоренко лаконічно доповів керівнику УДАІ УМВС Володимиру Грибу про успішне виконання поставлених завдань і повернення на Житомирщину без утрат і травм. Упродовж місяця на сході держави працівники ДАІ несли службу на блокпостах у зоні проведення антитерористичної операції. Позаду тисячі кілометрів небезпечних шляхів і сотні ризикованих ситуацій.

 – Від себе особисто та від усіх працівників нашого підрозділу я дякую вам за сумлінне виконання службових обов’язків. Своїм професіоналізмом та відданістю ви довели, що кожен з вас, у першу чергу, патріот своєї держави, - звертаючись до правоохоронців, зазначив начальник УДАІ УМВС Житомирщини Володимир Гриб. Уже за кілька днів перепочинку новоприбулі працівники ДАІ приступлять до забезпечення правопорядку на дорогах Житомирщини.

Відео дня

За повідомленням УДАІ УМВС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up