З початку року до бюджетів Житомирщини надійшло понад 1,4 млн грн року за адміністративні послуги у земельній сфері

З початку року до бюджетів Житомирщини надійшло понад 1,4 млн грн року за адміністративні послуги у земельній сфері

Упродовж п’яти місяців 2018 року землевпорядники Житомирської області спрямували до місцевих бюджетів регіону 1,415 млн грн за адміністративні послуги, надані громадянам на платній основі.

Найбільші надходження – у розмірі 1,146 млн грн – отримали за надання 13 тис. витягів з Державного земельного кадастру (ДЗК) про земельну ділянку. Ще понад 143 тис. грн надійшло за виправлення технічної помилки у відомостях ДЗК, яка була допущена не з вини органу, що здійснює його ведення.

Серед послуг, що не потребують оплати, найбільш поширені запити стосувались державної реєстрації земельної ділянки (23,9 тис.) та видачі витягу з ДЗК про земельну ділянку на підтвердження державної реєстрації земельної ділянки (21,8 тис.). Також безоплатно надано 7,4 тис. витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Всього за вказаний період землевпорядники Житомирщини надали громадянам 92,4 тис. адміністративних послуг, з них 77 тис. послуг (83% від загальної кількості) громадяни отримали безкоштовно.

Відео дня

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.

На Житомирщині надання адміністративних послуг у сфері земельних відносин відбувається в 27 ЦНАПах. Громадяни можуть ознайомитися з адресами Центрів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up