Як підготувати дитину до ЗНО або скільки коштують послуги репетитора в Житомирі?

Як підготувати дитину до ЗНО або скільки коштують послуги репетитора в Житомирі?

Вже в травні абітурієнти здаватимуть перші тести. Аби краще підготувати дитину до зовнішнього незалежного тестування, батьки звертаються до репетиторів. Де найчастіше шукають вчителів і у скільки обійдуться так звані курси, дізнавались журналісти газети «20 хвилин».

 

Мабуть, ще з початку року усі 11-класники посилено готуються до зовнішнього незалежного оцінювання. Це чи не найголовніші іспити, які чекають на школярів.

Нині найчастіше репетиторів шукають через Інтернет. На різних Інтернет-сайтах можна знайти купу оголошень, де пропонуються ці послуги. Зазвичай люди, що подають оголошення, зазначають свої посади, наукові звання, вартість послуг та контакти.

Вартість занять коливається від 45 до 150 грн за годину чи один урок (45 хвилин). Найдорожче буде «підтягнути» знання з іноземних мов. Зазвичай тут ціна за одне заняття коливається від 60 до 150 гривень.

Відео дня

Не секрет, що вартість послуг репетитора залежить насамперед від специфіки і рівня складності предмета, досвіду самого викладача. Замовити послуги репетитора з української мови та літератури коштує близько 60 грн/год. Вартість послуг репетитора з історії України знаходиться в тому ж ціновому діапазоні – 50-60 гривень за годинне заняття. Заняття з хімії та математики коштуватимуть на порядок дорожче (від 70 грн/год).

На сьогодні досить нова послуга –  це уроки за допомогою скайпу. Онлайн-уроки давно популярні в Європі та США, оскільки відкривають нові можливості: готуватися до іспитів можна з фахівцем з будь-якого іншого міста. Вартість подібних занять також залежить від викладача. Наприклад, ціна за урок з репетитором з німецької по Skype в середньому становить 100 грн/год. Безумовно, такий спосіб навчання може виявитися незвичним, але досить дієвим. Однак мешканцям невеликих міст це несе певні вигоди. По-перше, вони можуть знайти викладачів з тих дисциплін, яких немає в рідному місті чи селі, а по-друге, знизити витрати на поїздки і відповідно заощадити на навчанні.

Для зручності деякі вчителі чи викладачі готові приїжджати до вас додому, аби підготувати дитину до ЗНО. Це зручно як для батьків, так і для самої дитини. Але такий «бонус» для вас може «влетіти у копієчку» – ціна зростає на 20-30 гривень.

Марина Михальчук

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up