В Житомирі відбувся Чемпіонат з міні-футболу серед команд шкіл-інтернатів (ВІДЕО)

В Житомирі відбувся Чемпіонат з міні-футболу серед команд шкіл-інтернатів (ВІДЕО)
Вже впяте пройшов чемпіонат по міні-футболу серед команд шкіл-інтернатів Житомирської області. В Чемпіонаті взяли участь команди хлопців та дівчат з Житомира, Бердичева, Ушомира, Радомишля, Новоград-Волинського. Турнір відбувся з ініціативи дитячої благодійної організації «Планета для дітей» та спільно з відділом кримінальної міліції у справах дітей УМВС Житомирської області в особі начальника Бориса Васькевича та підполковника міліції Людмили Нестерук.


Матчі відбувались на житомирському стадіоні «Спартак».


- Ми це робимо для того, щоб допомогти дітям — говорить голова правління благодійної організаії «Планета для дітей» Ірина Ружицька. - Щоб вони по- більше бували в суспільному середовищі, в колективі, мали змогу взаємодіяти між собою. Незалежно від того де вони знаходяться - чи в школі-інтернат, чи поряд з батьками, вони залишаються нашими дітьми Гасло нашого чемпіонату - один за всіх і всі за одного.
По результатам змагань: перше місто посіла команда дівчат з Радомишля та команда хлопців з Житомира. Друге місце — команда дівчат з Житомира та хлопці з Ушомира, третє — команда дівчат з Ушомира та хлопців з Радомишля.
Переможцям були вручені призи: кубок, медалі та почесні грамоти. Також всім командам були роздані солодощі від спонсорів.


 

Відео дня
bject width="480" height="385">

Довідка "20 хвилин"
Благодійна організація «Планета для дітей» займається фізичним, інтелектуальним, творчим та духовним розвитком дітей, які особливо мають потребу в увазі та турботі. Її діяльність зосереджена на дітях-сиротах, інвалідах і т.д. Головна ціль організації — організувати дозвілля дітей, розвивати потенціал кожної дитини.

Олександр Голодецький
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up