В гуртожитку Малинського профліцею на пожежі загинув чоловік

В гуртожитку Малинського профліцею на пожежі загинув чоловік

2 грудня о 19:21 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому гуртожитку Малинського професійного ліцею в м. Малин, в якому проживають як студенти, так і звичайні сім’ї.

У приміщенні спостерігалося сильне задимлення, а в одній із кімнат, що знаходиться в сімейній частині, горілоь ліжко. Там же рятувальники виявили тіло 62-річного чоловіка без ознак життя, - повідомляєУ ДСНС України у Житомирській області.

Також ланкою газодимозахисної служби було евакуйовано з цього поверху 4 особи, яким медична допомога не знадобилася. О 20:05 пожежу було локалізовано та о 20:50 – ліквідовано. Вогнем знищено кімнату площею 15 кв. м та пошкоджено стіни.

До ліквідації загоряння залучалося 12 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної і пожежної техніки.

Відео дня

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння. Але остаточні обставини встановлюються фахівцями.

Надзвичайну подію прокоментував голова ОДА Віталій Бунечко:

"Сьогодні ввечері у гуртожитку Малинського професійного ліцею по вулиці Городищанській 20 сталася пожежа. Хочу одразу повідомити, що усі 83 учні живі та неушкоджені. Загоряння сталося на п'ятому поверсі у кімнаті пенсіонера, колишнього працівника ліцею, який проживав у гуртожитку понад 20 років. На жаль, вогнеборцям не вдалося його врятувати.

Завдяки уважності мешканців гуртожитку та професійним діям персоналу пожежу було виявлено, повідомлено рятівників та до їх прибуття усі діти були евакуйовані з приміщення. На час ліквідації пожежі учнів розмістили в приміщенні Малинського ліцею під опікою викладачів та психологів.

За моїм дорученням на місце події виїхала заступник голови Житомирської ОДА Vira Rogova. Вона на власні очі переконалася, що небезпеки для дітей немає, кімнати для їх розселення вже готові і вони будуть відпочивати у відповідних умовах.

У гуртожитку постраждала лише кімната, де сталася пожежа. У приміщеннях, що були поруч, завершується прибирання та провітрювання".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up