Упродовж тижня рятувальники продезінфікували 36 об’єктів різного призначення

Упродовж тижня рятувальники продезінфікували 36 об’єктів різного призначення

Упродовж минулого тижня рятувальники продовжували проводити роботу з обробки різноманітних об’єктів задля попередження поширення коронавірусної інфекції.

За вказаний період ними знезаражено 36 об’єктів  в містах Олевськ, Коростишів, Житомир і Новоград, в смт Брусилів та на територіі Коростенського й Андрушівського районах.

Зокрема, учора в смт Червоне Андрушівського району бійці ДСНС обробили місцевий ринок. У Коростені продезінфікували прилеглу територію супермаркету, а також двох місцевих банків. Дезінфекція в місті проводиться за рішенням штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, спричиненої розповсюдженням коронавірусної інфекції. Крім того, у Коростишеві рятувальники провели обробку приміщення приймального відділення лікарні, а також трьох автомобілів швидкої допомоги, якими перевозяться інфіковані на Covid. 

Відео дня

Спільними зусиллями рятувальників та працівників спеціалізованих служб, за допомогою моторизованих і ручних оприскувачів, рятувальники Житомирщини кожного дня дезінфікують місця масового скупчення людей, зокрема: території біля аптек та продуктових магазинів, дитячих майданчиках, зупинок громадського транспорту тощо. Для особистої безпеки, фахівці Служби порятунку працюють у захисному спецодязі, масках, окулярах та рукавичках, дотримуючись усіх санітарних і протиепідемічних норм. Також рятувальники знову розпочали інформування населення  через гучномовці оперативно-рятувальних автомобілів, які курсують вулицями міських та районних центрів. 

Шановні громадяни! Рятувальники закликають вас без нагальної потреби не виходити з осель та не відвідувати часто місця скупчення людей. Під час перебування на вулиці одягайте захисні маски. Зберігайте дистанцію між людьми не менше ніж 1,5 метри. Частіше мийте та дезінфікуйте руки. Також не забувайте дбати про близьких та рідних людей літнього віку. Пенсіонери знаходяться у зоні ризику. Тому забезпечте їх усім необхідним – продуктами, ліками тощо, аби вони не виходили на вулицю. 

У ДСНС України

у Житомирській області




 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up