У Житомирській області під час пожежі згоріло 3 тонни сіна

У Житомирській області під час пожежі згоріло 3 тонни сіна

Як інформує У ДСНС в Житомирській області, 20 вересня о 15:10 до рятувальники Житомирщини отримали повідомлення про пожежу в господарчій будівлі, що в селі Знам’янка Хорошівського району.

 На момент виникнення займання господарів вдома не було, вогонь із-під даху будівлі помітила сусідка. Про що негайно повідомила рятувальників.

За вказаною адресою негайно виїхали бійці 22-ої Державної пожежно-рятувальної частини. По їх прибуттю з’ясувалось, що дах будівлі охоплений вогнем по всьому його периметру. Швидкому розповсюдженню сприяло сіно, яким було повністю закладено горище.

Завдяки вірно вибраній тактиці та оперативним діям рятувальників пожежу вдалось локалізувати вже о 15:31. Також ними не допущено розповсюдження вогню на житловий будинок, що розташований на відстані декілька метрів. Повна ліквідація відбулась о 18:00.

Відео дня

Вогнем знищено покрівлю та 3 т сіна. Травмованих та загиблих під надзвичайної події немає. За попередніми даними пожежа виникла внаслідок короткого замкнення електромережі. Наразі всі остаточні обставини події встановлюються фахівцями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up