У Житомирі відбувся «Родинний арт-пікнік»

У Житомирі відбувся «Родинний арт-пікнік»

У неділю, 27 травня, громадська організація "Територія здоров'я, краси та успіху" разом з партнерами та спонсорами успішно реалізувала суспільно корисний міський захід "Родинний арт-пікнік".

Мета проекту – фізична та психологічна реабілітація та адаптація сімей учасників АТО, сімей, які знаходяться в кризовому стані, громадян міста Житомира; організація змістовного дозвілля через формування в суспільстві цінності здоров’я і його складових – фізичної, моральної, емоційної, духовної; зняття соціальної напруги в громаді в зв’язку з подіями в зоні АТО та розкриття потенціалу людей; створення когорти здорових, красивих, успішних особистостей – справжніх патріотів свого міста та своєї країни тощо.

На заході були  створені локації за такими напрямками:

- мистецтво та культура;

Відео дня

- діти та родина;

- література та буккросинг;

- музика, театр;

- інтерактивний екскурсійний квест;

- спорт та фізична активність;

- зустрічі з цікавими людьми – міні-лекторій;

- родинне частування тощо.

Всі гості змогли стати учасниками цікавих інтерактивних екскурсій «Родинні скарби». «Ми – патріоти рідного міста, і нас тішить, що історія рідного міста захоплює багатьох», – наголошують організатори арт-пікніку.

Учасників очікували 6 екскурсійних станцій, на кожній наші волонтери розповідали про родзинки парку та пов'язували інформацію з родинними цінностями.

Всі гості насолодилися незвичайним театром українською та англійською мовами, де змогли і самі стати акторами.

Учасники заходу познайомилися з цікавими експертами в сфері здорового способу життя в міні-лекторії, створеному в парку.

На алеях парку розмістився соціальний ярмарок громадських організацій, які підтримують ідею здорового способу життя і познайомили житомирян з новими проектами.

«На заході ми відновили в Житомирі буккросинг – обмін книжками, адже шафа на Старому бульварі чекає на нових відвідувачів. І всі книжки, які принесли  небайдужі житомиряни, знайшли нових власників. Маємо надію, що акція й надалі буде продовжуватися.

І ще ми запустили перед заходом флешмоб – малюнок або сувенір для подарунка воїну. У навчальних закладах – ліцеї №25, спеціалізованій загальноосвітній школі №16 та загальноосвітній школі №21 – діти створили  картини на тему «Мир, Україна, родина!». Приносили малюнки діти і на локацію в парку. Гарна виставка стала окрасою заходу», – розповіли організатори заходу.

Родзинкою арт-пікніку став об'єднуючий куліш, яким могли почастуватися всі бажаючі. Багато цікавого відбулося на святі. І житомиряни цікавилися, коли буде наступне.

«Маємо надію, що цей захід стане щорічним в нашому місті», – сподіваються організатори арт-пікніку.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up