У Лугинах пожежа знищила продовольчий магазин

У Лугинах пожежа знищила продовольчий магазин

1 березня о 14:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному продовольчому магазині в с. Малий Дивлин Лугинського району, - інформує управління ДСНС України у Житомирській області.

По прибуттю до місця пригоди підрозділу місцевої пожежної охорони, вогнем було охоплено дах приміщення загальною площею 40 кв. м. та частково полум’я розповсюдилося всередину магазину.

Оцінивши обстановку, командир відділення прийняв рішення залучити додаткові сили та засоби для оперативної ліквідації пожежі та безперебійної подачі води. На допомогу виїхали рятувальники з 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

Спільними зусиллями вогнеборців о 15:32 пожежу вдалося локалізувати, а о 17:40 – повністю ліквідувати. Тривалий час доводилось розбирати та проливати водою конструкції покрівлі будівлі.

Відео дня

Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогнем знищено дах магазину та перекриття на площі 50 кв. м. та частково продовольчі товари. Причину пожежі наразі встановлюють фахівці.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up