У березні 2020 року в центрі Житомира відкриють новий гіпермаркет

У березні 2020 року в центрі Житомира відкриють новий гіпермаркет

Якірними орендарями нового ТЦ в Житомирі стануть будівельний гіпермаркет OLDI та Сільпо

Загальна площа об’єкта складе 21 000 кв. м, а відкриття заплановане на березень 2020 року.

Про це пише сайт RAU.

Вже наступного року портфель торгових центрів Житомира поповниться ще одним проектом. Якірними орендарями стануть будівельний гіпермаркет OLDI, який займе 9000 кв. м, і флагманський магазин однієї з провідних вітчизняних продуктових мереж Сільпо, який відкриється в новій для компанії концепції. FMCG-рітейлер підписав договір оренди 3000 кв. м.

Відео дня

Решта площі – понад 7000 кв. м – відведена під торгову галерею, що дозволить розмістити магазини відомих українських і міжнародних мереж різних сегментів, в тому числі, ще не представлених у місті. Також передбачена парковка на 230 машиномісць.

Згідно концепції упор в новому ТЦ буде зроблений на можливість сімейних покупок: тобто в одному центрі житомиряни зможуть купити все необхідне для будівництва, ремонту та домашнього затишку, придбати продукти та супутні товари на один або кілька днів, вибрати одяг й аксесуари, відправити або отримати посилки, відпочити в ресторані тощо.

ТЗа оцінкою власника проекту, в зоні пішої доступності майбутнього ТЦ OLDI проживають 20 000 – 25 000 осіб. Крім того, об’єкт відвідуватимуть жителі прилеглих районів – Мальованка, Корбутівка, Крошня, Центр, Богунія, Хмільник, а також жителі передмість – Черняховського і Хмельницького напрямків.

На даному етапі торговий центр планується висотою в один-два поверхи: одноповерховий у зоні якірних орендарів, і двоповерховий – у зоні торгової галереї. Таким чином, кожен рітейлер зможе підібрати підходящу під свою концепцію площу, і облаштувати невеликий бутік або магазин розширеного формату.

Ключові оператори, які вже підтвердили свій інтерес до об’єкта – будівельний гіпермаркет OLDI та продуктовий супермаркет Сільпо, який відкриє перший в Житомирі магазин в новому форматі. Варто відзначити, що OLDI в майбутньому торговому центрі буде вже другим в Житомирі – перший працює на протилежній частині міста. А ось інших мережевих операторів сегмента DIY в обласному центрі поки немає, так що попит на товари даного сегмента серед споживачів стабільний і високий.

Крім цього, в рамках проекту заплановано облаштування прилеглої території: ремонт та будівництво нових під’їзних шляхів і парковки, нове асфальтування, укладання тротуарної плитки, пішохідні зони, транспортну розмітку; озеленення прилеглої території – молоді дерева, клумби. Весь ТЦ і прилегла територія будуть добре освітлені.

 

Запланований термін введення в експлуатацію об’єкта – березень 2020 року. Після завершення всіх робіт і урочистого відкриття торгового центру у жителів Житомира з’явиться ще одне місце для якісного шопінгу, відпочинку та приємного проведення часу.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Александр Тищенко

    Вместо всех заводов и фабрик даёшь увиселительные заведения!  Гуляем, пьём ... не жизнь, а сказка!
  • Антоніна Войтюк

    По крайней мере это лучше,чем "Олди".
  • Наташа Астахова

    ОЛДИ в центре города это конечно жестко!!!!
    Каким образом ( с какой стороны) будет обеспечен подъезд крупногабаритному транспорту для разгрузки строительных материалов?
    Повезло ученикам 3 школы, точнее их родителям.....
  • Олег Бабский

    Лиж бы гулять а не работать.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up