Сухомлин хоче створити логотип міста Житомира

Сухомлин хоче створити логотип міста Житомира
Склад робочої групи зі створення логотипу Житомира затвердили на засіданні виконкому. Для розробки символу міста до співпраці запрошуються фахівці, фізичні та юридичні особи, які виявили бажання взяти участь у створенні логотипу міста та подали подадуть відповідні заяви до 8 вересня.

«Спочатку була ідея  замовити розробку бренду Житомира у рекламних агенцій. Але ми дійшли до висновку, що бренд міста – це той символ, який повинен отримати максимально публічне обговорення. На початку вересня громадськості буде представлено логотип. А вже через місяць, з урахуванням пропозицій житомирян, його буде остаточно затверджено на виконкомі. Буде визначений той символ, який найяскравіше уособлюватиме Житомир», – зазначив Сергій Сухомлин.

За словами першого заступника міського голови створення логотипу міста – це перший крок в напрямку розробки бренд-буку. Далі буде розроблено загальний перелік нормативних правил, пов’язаних з оформленням фасадів та розміщенням реклами у місті.

«На даний момент містом це питання не регулюється комплексно. Ми бачимо заклеєні рекламою вітрини магазинів та фасади історичних будівель. Бренд-бук створюється з метою наведення порядку з рекламою, зовнішнім виглядом архітектурних споруд та задля створення візуальних стандартів, які символізуватимуть наше місто», – розповів Сергій Сухомлин.

Відео дня

За словами начальника управління містобудування, архітектури та дизайну міського середовища Євгенії Черкасової, окремо створений сайт www.ibrand.zt.ua, який буде активним з 22 серпня. На ньому буде розміщено бріф (завдання) на створення логотипу. Заявки приймаються на поштову електронну адресу управління [email protected]

За повідомленням Житомирської міської ради.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Sidor Kovpak

    Предлагаю Трезуб воткнутый в дупу С.Бандере
  • Сочан Сергей

    А зачем? У Житомира есть герб. Некуда денег девать? Положите плитку на Мехле.

    Alexey Stolyarov reply Сочан Сергей

    герб - это исторический символ, разработанный, вовсе, не с целью привлечь кого то в город. Логотип города разрабатывается именно для привлекательности города (туристическая, инвестиционная, культурная, образовательная привлекательность и т.д.) и определяет (программирует) его развитие на ближайшие несколько лет. Кроме всего, логотип Житомиру разрабатывают энтузиасты на бесплатной основе... А плитка на Мехалке ни чего не меняет)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up