Повний нокдаун, або Як сфера «індивідуальних послуг» пережила цьогорічний локдаун

Повний нокдаун, або Як сфера «індивідуальних послуг» пережила цьогорічний локдаун

Як почувають себе житомирські «нічні метелики» та брутальні жеребці після новорічних свят?

Вже неодноразово наше видання розповідало про таку делікатну тему, як надання індивідуальних послуг у популярній галузі розваг для дорослих.

Одразу можна констатувати, що на кохання за гроші локдаун вплинув, але не суттєво, тому що карантин карантином, а природні потреби постановою Кабінету Міністрів не скасуєш. І вже на урядовому рівні розглядають наші можновладці проблему легалізації канабісу та проституції. Стосовно канабісу питання цілком зрозуміле, адже під впливом ще яких речовин можна приймати такі безглузді закони?! А ось на «полуничку» після канабісу тягне також не по-дитячому. 

У європейських державах це питання давно вирішено. Жриці та жреці кохання сплачують податки, і держава надає їм всі права, які мають інші громадяни, що працюють до пенсії. Зрозуміло, що пенсія у деяких країнах наступає після 70 років, тому важко уявити, щоб хтось замовив собі дівчинку або хлопця такого віку на ніч, тільки мабуть якийсь геронтофіл, але на власні очі автор бачив працівниць і після п’ятдесяти п’яти, звісно, не користуючись їхніми послугами. Взагалі у столиці нашої держави останнім часом і не таке побачиш. До речі, у Житомирі, за власними даними, також працює близько десятка дівчат такого віку. Але на цьому етапі обслуговування спостерігається певний сексизм, тому що хлопці до такого поважного віку допрацювати не можуть фізично. 

Відео дня

Стосовно гонорарів, то і тут є також дискримінація за статевими ознаками. Хлопці, які надають певні послуги заможним жінкам, отримують більші гонорари, ніж дівчата. Але через фізіологічні особливості жоден хлопець не може обслуговувати таку ж кількість клієнтів, як дівчата.

У Житомирі насправді ще жодного разу хлопців не ловили на гарячому, на відміну, наприклад, від Дніпра, де нещодавно за проституцію затримали жителя Запоріжжя. Повідомлення адміністративної комісії при виконавчому комітеті Запорізької міської ради про це більш нагадувало першоквітневий жарт. «З сусіднього Дніпра поліція надіслала протокол на хлопця із Запоріжжя, який надавав інтимні послуги місцевим жіночкам, і всього за 1500 гривень. У той час, як інші мужні чоловіки-запоріжці розклеюють оголошення на стовпах про закупівлю волосся», – зазначалося у публікації від 14 січня цього року на офіційній сторінці у соціальній мережі «Фейсбук». Цікаво, а всі мужні чоловіки-запоріжці відрощують волосся на продаж?

У Житомирі взагалі подібні питання вирішуються мирним шляхом, тобто за гроші або натурою. Не сприйміть це перекручено, але в поліції також працюють самотні жінки. Також з власних джерел, дякуючи нашим інформаторам, відомо принаймні про два подібні випадки у Житомирській області. Взагалі наші жінки, навіть при погонах, щирі на кохання. Варто згадати, як років з 25 тому одна з житомирянок, працюючи слідчою, правда, в іншій країні, закохалася в злочинця і передала йому за грати зброю. І навіть організувала спробу його втечі. Чоловікові це не дуже допомогло, адже під час втечі його було поранено і в подальшому за велику кількість доведених у суді вбивств страчено. А ось закохана жінка після того, як відбула свій строк у в’язниці, повернулася до рідної Житомирщини. Але це все історія, тож повертаємося до нашої розмови про кохання.

За словами опитаних нами на засадах повної анонімності представників цієї галузі, працівниці сфери професійного кохання в більшості понесли збитки під час локдауну. Деяким дівчатам навіть довелося демпінгувати ціни, що викликало незадоволення їхніх коліжанок. Ціна за годину «швидкого» обслуговування понизилася до критичних 500 гривень, що навіть нижче собівартості послуги. «Елітні» дівчата у той же час продовжували заробляти по 1000-1500 грн. Так що той «запорожець із Дніпра» – просто дурень порівняно з нашими дівчатами. Адже наші хлопці за обслуговування спраглих до кохання самотніх жінок отримували по 2000-2500 грн. Мабуть, географічне розташування наближеності до столиці цілком природно впливає на ціну обслуговування. Хоча все одно ціни у Києві на порядок вищі, ніж у Житомирі. До того ж у більшості випадків подібні цифри зазначаються в доларах. Тож житомиряни і житомирянки дуже часто воліють працювати саме у столиці. Та ж сама цифра в доларах завжди робить свою справу.

Можемо нагадати, що під час карантину більшість світових порнохабів безкоштовно відкрила свої архіви для перегляду. А у Житомирі не тільки жінки, а й чоловіки дуже вразливі. Тільки про це наші чиновники, напевно, не в курсі. Адже як ще пояснити, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заборонив продаж презервативів під час повного локдауну і заявив, що хотів би побачити, хто саме буде купувати презервативи щодня. 

З огляду на тендітну фігуру нашого головного санлікаря хочеться йому порадити більше займатися спортом, адже взагалі є сумніви, що заняття коханням йому фізично під силу. А стосовно того, кого він бажає побачити, хай частіше приїжджає до Житомира і побачить будь-кого на свій смак.

Відсутність у продажу засобів індивідуального захисту вже призвела до певного збільшення захворювань, які передаються статевим шляхом. За словами житомирських лікарів, також на засадах повної анонімності, причиною стала не тільки заборона продажу презервативів, а також прорахунки медичної реформи, коли потрапити до лікаря певного фаху стало набагато складніше, і те, що лікарі з досвідом виїжджають на роботу до інших країн. Також лікарі стверджують, що прорахунки з наданням медичних послуг під час локдауну проявляться згодом, адже існує серонегативне вікно – період від моменту зараження до того часу, коли з’являться антитіла. Саме після завершення цього періоду настає період сероконверсії, коли в крові інфікованої людини починають утворюватися антитіла і змінюється результат тесту. Антитіла до вірусу з’являються в крові більшості ВІЛ-інфікованих через 48 тижнів після зараження. У перші 3 місяці після зараження антитіла виявляються у 90-95% пацієнтів, через 6 місяців – у 59% пацієнтів, у більш пізні терміни – 0,5%. Але ці дрібниці нашого головного санітарного лікаря не дуже хвилюють.

До того ж раніше з групами ризику працювало багато волонтерів з кількох житомирських благодійних фондів та громадських організацій, які розповсюджували серед «працівників сфери індивідуальних послуг» презервативи та інші засоби захисту. З початком карантину діяльність подібних організацій було паралізовано. Таким чином, через певний проміжок часу, за підрахунками фахівців, варто очікувати спалах не тільки ВІЛ-інфікованих, а й захворювань на інші хвороби, які передаються статевим шляхом, гепатитів В і С, туберкульозу. Після другої фази медичної реформи профілактика туберкульозу, гепатитів та ВІЛ-інфекції майже не ведеться, а нагадує більше профанацію ідеї попередження захворюваності. 

Крім того, дуже часто сучасні підлітки роблять не зовсім коректні висновки, спираючись на досвід друзів та подруг і перегляд дешевих мелодрам. Поясніть вчорашнім дітям: не все те, що вони бачать на екрані, реально в житті, не завжди вдається. Наприклад, працюючи волонтером у Корпусі миру, дуже часто чув щось подібне: «Стала замислюватися про вигоду в цьому житті. Тепер я зрозуміла, чому дівчатка у 14 років вже шпьохаються. Адже чим раніше почати, тим швидше набридне, і ви будете вірні своєму хлопцеві, і не потрібно буде ще 5-6-х юзати одночасно. Ви встигнете більше спробувати, адже хлопці живуть менше і великий шанс, що він "відкине ковзани" прямо на вас. А ще чим раніше заразишся на ВІЛ, тим легше буде вилікуватися, адже в дорослому віці він важче лікується. Ось такі я зробила висновки. А ще – раніше залетіти, раніше народити, вигнати чоловіка і тягнути аліменти».

Монологи від хлопців майже такі самі, відрізняються лише дрібницями. Повна наївність при повній відсутності життєвого досвіду.

Підсумовуючи цей невеселий огляд житомирського ринку певних послуг, можемо впевнено зазначити: цей локдаун нам важко аукнеться місяців через шість – вісім. У кращому разі – через рік. Варто чекати на наступну епідемію вже перелічених хвороб. Як ми зможемо з нею впоратися – покаже час.

Руслан Мороз

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up