Пікетувальники програли: депутати знищили 18 школу. ФОТО

Пікетувальники програли: депутати знищили 18 школу. ФОТО
Сьогодні, 18 серпня, відбулась чергова сесія міської ради. На ній розглядались, окрім іншого, питання щодо закриття школи №18.

Цього ж дня відбулись акції протесту щодо закриття школи. Пікетувати міську раду знову прийшли і працівники Депо №2 житомирського ТТУ. Але людей зібралось зовсім небагато. Як протестувальників під стінами міськради, так і депутатів в сесійній залі. Останніх прийшло аж 39 з 60.

Відео дня
>І якщо ця, вже третя акція працівників Депо мала хоч якийсь ефект - за поданням комуністів на сесії додатково мали розглянути питання щодо відміни рішення виконкому про консервацію Депо. То школу відстояти не вдалось. Начальнику управління освіти Арендарчуку вдалось переконати депутатів, що у 18 школі дітей навчати небезпечно, а в 1 школі є всі умови для цього. Навіть звільняти нікого не будуть. Тому всі присутні депутати підняли руки "За" об'єднання шкіл.

Мали вийти на пікет ще й працівники Житомиртеплокомуненерго, щоб відстояти свого вже колишнього керівника. Але ніхто так і не з'явився.

Більш детально про ці події читайте згодом на нашому сайті.

Наступна акція протесту в Житомирі має відбутись вже в цю п'ятницю - проти підвищення тарифів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Сегодня на малеванке вывозили библиотеку. освобождали помещение. Ее тоже расформировали.
  • Anonymous

    Кому теперь достанется школа? Верка с Синевым решат? А потом зрада депутатов проголосует. Стыдно становиться богатым когда прохиндеи у власти.
  • Anonymous

    Кучка негодяев смачно плюнула на детей , родителей , учителей обеих школ. Поражает цынизм некоторіх депутатов: лидер фракции коммунистов Стрякина яростно била себя в грудь принародно, с мегафоном обещая отстоять и школу и ТТУ, а в сесийном зале подняла руку за расформирование. Богобоязненный Синев Игорь оказывается не боится ни Бога на небе, ни людей на земле...вопреки требованиям своего шефа Рыжука С. Н. в прямом телеэфире 16 августа не расформировывать школу проголосовал за ее расформирование.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up