Перший заступник голови Житомирської облради доводить у суді, що у 2016-му жив на одну зарплату

Перший заступник голови Житомирської облради доводить у суді, що у 2016-му жив на одну зарплату

 27 квітня у Корольовський районний суд міста Житомира у якості відповідача по справі про адмінпорушення з’явився перший заступник голови обласної ради Сергій Крамаренко, якого органи поліції підозрюють у порушенні обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності.

 

Поліція, яка склала на держслужбовця протокол, вважає, що у 2016 році він всупереч нормам закону про держслужбу, який забороняє сумісництво, отримав зарплату не лише в обласній раді, але й близько 6 тисяч грн. у ТОВ «Поліграфічний центр «КРАМАР», яким раніше керував безпосередньо сам Сергій Михайлович, а потім передав своє крісло найближчій родичці.
На першому засіданні Сергій Крамаренко та його захисниця стверджували, що викладена у поліцейському протоколі інформація не відповідає дійсності. Що не працював він у вказаний час на сімейній фірмі та відповідно зарплати там не отримував. Та й не міг він там працювати, адже товариство знаходиться далеко, у Луганській області. Тобто складу адміністративного правопорушення немає.
Підтримуючий обвинувачення прокурор Олександр Сичук аргументував даними власноручно заповненої електронної декларації Крамаренка, у якій на пару тисяч більше доходу, ніж сукупна зарплата в облраді. Також прокуратура оперує затребуваними у фіскальної служби податкові звіти.
Обвинувач попросив суддю Аксьонова долучити матеріали до справи. У свою чергу адвокат заступника голови облради пані Романченко попросила час на ознайомлення із цими документами. Тож, суддя призначив нове судове засідання на кінець травня.

За матеріалами Житомир.Life
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up