На Житомирщині 22 і 23 березня бажаючих запрошують на прибирання берегів водойм

На Житомирщині 22 і 23 березня бажаючих запрошують на прибирання берегів водойм

22 березня у всьому світі відзначається День Води (Всесвітній день охорони водних ресурсів). В Україні проблема якісної води та водозабезпечення стоїть дуже гостро. Саме тому Державним агентством рибного господарства України по всій її території ініційовано проведення акції «Чисті водойми - екологічно здорова країна».

Оскільки проблема стану водних об’єктів Житомирської області є не менш болючою, Житомирським рибоохоронним патрулем 22 та 23 березня 2019 року на 10:00 годину ранку організовується прибирання берегів водойм області. 
Дана акція буде проходити:
- водосховище «Житомирське», м. Житомир (прибежна смуга р. Тетерів від пров. Гуйвинський до Гідропарку).
- водосховище «Житомирське», м. Житомир (прибежна смуга р. Тетерів між пров. Річковий та вул. Шпаківська).
- берег р. Тетерів (від маслозаводу «Рудь» до «Королівської бочки»).
- р. Тетерів (між с. Перлявка та с. Корчак Житомирського району).
- р. Тетерів (між 17-м км та 18-м км автошляху Житомир-Чуднів).
- р. Случ, смт Любар (від ГЕС до міського пляжу).
- водосховище «Іршанське» Хорошівського району.
- водосховище «Малинське» (зі сторони м. Малин).
- Водосховище «Корнинське» Попільнянський район (зі сторони 
смт Корнин).
Закликаємо усіх небайдужих громадян, представників органів місцевого самоврядування і територіальних громад, органів влади долучитися до цієї шляхетної справи по очищенню берегів річок під гаслом: "Відроджується природа – відроджуємося ми".
У акції прийматимуть участь студенти вищих навчальних закладів м. Житомира та інших навчальних закладів області, громадські організації екологічного спрямування та небайдужі громадяни. Під час заходу передбачається провести роздільний збір побутових відходів і сміття вздовж берегів річок області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Дмитрий Келесиади

    А я чет не понимаю я за какой хрен плачу в ЖКХ?? Может ещё и асфальт самим ложить и трубы в подвале ремонтировать ???
  • Джим Веремчук

    Хай кожен прибере там де живе, а то дивитись гидко.
  • Сергей Исаков

    желательно загнать туда тех кто за срал эти берега
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up