Конфлікт у школі села Висока Піч

Конфлікт у школі села Висока Піч

Депутат облради Олена Галагуза провокує скандал у Високій Печі і вимагає закрити сільську школу, однак при цьому просить: не їсти в піст один одного...

У школі № 1 села Висока Піч Житомирського району виник конфлікт між кількома дітьми, а також їхніми батьками з одного боку і декількома вчителями - з іншого. Причиною батьки називають образливо-принизливе поводження цих педагогів з їхніми дітьми. Батьки звернулися з колективною скаргою до районного управління освіти.

Депутатка обласної ради Олена Галагуза поспішила втрутитися в конфлікт і дійшла до того, що почала вимагати мало не закриття школи. Втім, попросила не їсти в піст один одного.

Що відразу кинулося в очі, це потоки образ без будь-якого обґрунтування. Ніхто зі сторін не міг пояснити, що сталося. Багато хто з батьків звинувачували вчителів в упередженості і образах учнів. Однак, при більш пильному вивченні ситуації з'ясувалося, що причиною стало просто непідготовлене домашнє завдання.

Відео дня

Незрозуміло, чому невиконане домашнє завдання викликало такий гнів у батьків саме в бік вчителів, а не своєї дитини. Адже звинувачувати когось значно легше, ніж самим сісти і перевірити домашню роботу разом з дітьми.

Усунення від виховання дітей і спроба перекласти відповідальність тільки на школу не може призвести до чогось хорошого. Оцінки від цього може і виростуть, але ось знання не прибудуть точно.

Спроба депутатів обласної ради пропіаритися на такій проблемі викликає тільки огиду до влади, коли депутати замість того, щоб вирішувати проблеми народу, забувають для чого їх обирали і забувають власні обіцянки та намагаються показати себе поборниками моралі, при цьому самі за законами цієї моралі жити чомусь не поспішають.

Ми поспілкувалися з батьками та їхніми дітьми. Причому розмова відбулася без присутності вчителів. Після ми взяли інтерв'ю у вчителів. Діти сказали, що, дійсно, конфліктна ситуація була, але вже три тижні тому була вичерпана. Діти з вчителькою знайшли спільну мову, розібралися, і все нормально. Якщо комусь з батьків щось не подобається, то це просто небажання знайти спільну мову.

Про директора всі говорять тільки хороше. Леонід Романович директорствує в школі вже 30 років, так що, швидше за все, і батьки вчилися теж при ньому. Діти заперечують, що їх обзивають вчителі. Кажуть, що такого немає.

Тим більше незрозуміло бажання деяких радикальних депутатів роздути скандал. Може, справа не у вчителях, школярах та їхніх батьках, а в депутатах?

На сесії Житомирської обласної ради всупереч досягнутих домовленостей Олена Галагуза знову почала розпалювати скандал в своїх корисливих інтересах. Видно, для таких, як Галагуза, галагузить - це просто стан душі, та без цього вони вже просто не можуть ...

 

Коментарі (30)
  • Катерина Никитина

    Заміть того щоб захистити дітей,збираєш плітки.Оббріхуєш депутатів.Безссоромник.
  • Віра Баранчук

    переглядала відеосюжет і була обурена. слухати просто неможливо: ріже вуха непрофесійна вимова і не вміння говорити українською мовою.
  • Назар Гуральський

    Конфлікт був, є і буде доки викладачі не визнають свою провину, але що тут визнавати, коли директор дозволив собі взяти ученицю за волосся і не поніс ніякої відповідальності, коли його син приходить на уроки п'яний, коли донька дозволяє собі виражатися як їй заманеться, а чому все так? Тому що вони звикли, що їм все дозволено.
  • Андрій Іванюк

    Ну і хто автор цього "шедевру"? Писати гидоти може а назвати своє ім'я страшно?) Типова манера поведінки платних брехунів. Чи я помиляюсь?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up