У Житомирі пройде Всеукраїнський благодійний конкурс краси «Міс Україночка – 2015»

У Житомирі пройде Всеукраїнський благодійний конкурс краси «Міс Україночка – 2015»
Вперше в Україні відбудеться Всеукраїнський Благодійний дитячий конкурс краси «Міс Україночка – 2015». 30 травня о 18:00 в приміщенні облмуздрамтеатру учасниці з різних міст України змагатимуться за звання найкрасивішої україночки.

Організатор та художник-постановник конкурсу Вікторія Васильчук поділилась своїми думками та очікуваннями: «У першу чергу мені, як організатору дорослих конкурсів, було цікаво попрацювати з дітьми, адже за освітою я педагог. Взимку цього року мене двічі запрошували на дитячі конкурси краси, але як хореографа-постановника. Зрозуміло, що це зовсім інша атмосфера, інша організація, але мені дуже сподобалось. Тому вирішила зробити власний захід. Усі мої конкурси створювались не просто так, а з якоюсь метою. Цей теж не став винятком. Першочергове наше завдання – комусь допомогти. Не дарма кажуть: «Краса врятує світ». Цього разу ми вирішили взяти участь у лікуванні онкохворої дівчинки – 8-річної Поліни. Лікарі поставили їй невтішний діагноз – нефробластом».

Вікторія розповіла, що у конкурсі беруть участь дівчатка з різних міст України. Для деяких з них такі заходи не новинка, для інших – усе вперше.

– Хочемо відкрити нових зірочок і дати їм шанс показати себе не лише Україні, але й світу. При відборі діток керувалась головним критерієм – бажанням самої дитини. У мене надалі дуже багато ідей. Насамперед, цей конкурс хочу зробити щорічним. У планах організувати такий захід до дня міста, хочу залучити до участі ще більше діток України. Обов’язково усі конкурси будуть благодійними, під егідою доброчинності, – поділилась Вікторія.

Відео дня

Нам вдалось відвідати репетицію та поспілкуватись з учасницями конкурсу. У залі панувала творча атмосфера, красуні беззаперечно слухали настанови хореографа і поділились своїми враженнями.

 – На такому конкурсі я вперше. Звісно трошки хвилююсь, але мені дуже подобається. Сподіваюсь, що переможу, – розповіла Вікторія Нікітчук.

Ще одна учасниця Валерія Поліщук впевнена у своїй перемозі, адже на подібних заходах не вперше: «У майбутньому хочу продовжувати брати участь у конкурах краси. Я впевнена, що виграю».

Бажаємо маленьким красуням перемоги, а організатору «Міс Україночка - 2015» Вікторії Васильчук, творчих успіхів.

Анна Шанська

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up