"Замів сліди": на Житомирщині підліток втопив вкрадений мотоцикл після невдалої спроби завести його

"Замів сліди": на Житомирщині підліток втопив вкрадений мотоцикл після невдалої спроби завести його

У понеділок, 29 травня, до поліції звернулась жителька с. Білої Криниці із повідомленням про викрадення мотоцикла «Урал». Під час перевірки інформації з’ясувалась причетність до події 16-річного місцевого жителя, який, не зумівши завести техніку, вирішив її утопити. Про це повідомляє відділ комунікації поліції в Житомирській області. 

Підозрілі металеві частини, що стирчали з води у місцевій водоймі, уранці помітили місцеві жителі. Трохи згодом стало відомо, що із гаража 34-річної жінки упродовж ночі зник мотоцикл «Урал».

На місці події поліцейські, які прибули за повідомленням господарки техніки, з’ясували, що гараж хоч і був закритий уночі, проте благенький замок на дверях не став перешкодою для крадія.

Його особу поліцейські встановили практично відразу.

Відео дня

- 16-річний хлопець, місцевий житель, уже неодноразово потрапляв у поле зору поліції через крадіжки, - розповів начальник Радомишльського відділення поліції ГУНП Дмитро Нікурадзе. – Нині відносно нього судом уже винесено вирок по одній із справ, але з відтермінуванням виконання покарання.

За словами самого парубка, він проник до чужого гаража і викотив тихцем звідти мотоцикл, бо «хотів покататись». А коли не зумів завести двигун, то вирішив «приховати крадіжку», утопивши техніку. У темряві не роздивився, що частина мотоцикла все ж залишилась над водою. Окрім того, хлопець демонтував із мотоцикла окремі запчастини, які вважав цінними.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up