За дебош у гуртожитку житомирського коледжу відповідатимуть батьки студентів

За дебош у гуртожитку житомирського коледжу відповідатимуть батьки студентів
Вікно постраждалої житомирянки, в яке влучили кулі

Поліцейські Житомирського відділу поліції склали адміністративні матеріали відносно батьків неповнолітніх студентів, які 31 серпня розважались пневматичним пістолетом у гуртожитку.

Нагадаємо, "20 хвилин" нещодавно писали про влаштовану студентами агроколеджу стрілянину і їхню безкарність.

Адміністрацію навчального закладу зобов’язано усунути причини та умови вчинення правопорушень молоддю, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У результаті перевірки ситуації із розвагами студентів пневматичною зброєю, які проживають в одному із гуртожитків на території коледжу в обласному центрі, працівники поліції зафіксували адміністративне правопорушення. 

Відео дня

Відтак у ході з’ясування усіх обставин встановили особи студентів-учасників, вилучили пневматичний пістолет, у присутності батьків неповнолітніх здійснили інші необхідні процесуальні дії. 

Відтак, відносно батьків двох неповнолітніх юнаків, безпосередніх учасників інциденту, правоохоронці склали протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків по вихованню дітей…) КУпАП.

Водночас до адміністрації навчального закладу направлено подання про усунення причин і умов, що сприяють вчиненню студентською молоддю правопорушень. 

Нагадаємо, минулого тижня ювенальні поліцейські обласного підрозділу та Житомирського відділу ГУНП спільно з працівниками міської служби у справах дітей провели рейд по території житомирського коледжу. У результаті задокументували правопорушення, провели профілактичну роботу зі студентською молоддю та вказали адміністрації  коледжу на необхідність суворіших виховних заходів.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:41 У вихідні рятувальники посилили профілактичну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у екосистемах 12:20 В Україні похолодає, в середині тижня можливі заморозки 12:00 Понад сотню гектарів землі вартістю 8,2 млн грн повернуть громаді Олевської ОТГ 11:41 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 Від читача 08:49 У І кварталі 2024 року Укртелеком проклав 2,2 тис кілометрів волоконно-оптичних ліній 11:00 Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня 10:40 На Житомирщині прокуратура домоглася повернення громаді понад 33 га землі вартістю майже 39 млн грн 10:20 У Чоповичах на Малинщині нетверезий водій «BMW» на смерть збив жінку на скутері 10:01 У Звягелі на пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік 09:40 Окупанти втратили 1040 осіб 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 6 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 6 травня: все про цей день, яке свято, традиції і погода у Житомирі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up