Взяли під варту водія - сина екснардепа, який у стані сп’яніння тяжко травмував 16-літнього хлопця на дорозі під Коростишевом

Взяли під варту водія - сина екснардепа, який у стані сп’яніння тяжко травмував 16-літнього хлопця на дорозі під Коростишевом

У Житомирському апеляційному суді 17 серпня 2023 року відбулося судове засідання щодо апеляційної скарги на обрання запобіжного заходу Роману Зайцю, якого підозрюють у збитті юнака на автодорозі у Коростишеві.

Підозрюваного взяли під варту з можливістю застави у 805 тисяч 200 гривень.

За версією слідства, третього серпня між м. Коростишів та селом Мамрин Роман Заєць збив автомобілем 16-річного юнака Олексія Клименка.

Попередня застава становила 214 тисяч 720 гривень. Прокурорка Коростишівської окружної прокуратури Інна Дереча каже, що пов’язує зміну запобіжного заходу з ймовірністю втечі підозрюваного за кордон.

Відео дня

«В тому числі, є й такий ризик, крім того зважаючи, що особа вчинила злочин все ж таки у стані алкогольного сп’яніння, вважаємо, що така його поведінка може свідчити про суспільний інтерес не тільки відносно потерпілого, а й взагалі громадян, в цілому, й інших учасників дорожнього руху. На сьогоднішній день особі інкримінується вчинення ДТП в стані алкогольного сп’яніння, залишення особи в небезпеці, а також незаконне зберігання боєприпасів», — каже прокурорка Інна Дереча

Сам підозрюваний Роман Заєць на суді сказав, що свою провину в частині наслідків ДТП визнає і допомагатиме у процесі відновлення здоров'я потерпілого.

Батько збитого на дорозі юнака Сергій Хоменко сказав Суспільному, що не задоволений рішенням суду.

«Я не можу бути задоволений будь-яким рішенням, тому що для нього це рішення і будь-яке рішення, яке б прийняв суд – це для нього милість і благодать. Розумієте, він не знаходиться в такому стані, як наш син, який лежить без свідомості з ампутованою ногою і травмою голови. А вони сидять тут і обманюють — один, другий і третій. Про яку допомогу ви говорите? Два рази ви на «Укрпошту» по 50 тисяч гривень скинули — заберіть їх назад», — каже Сергій Хоменко.

Раніше наше видання повідомляло, що під Коростишевом 3-го серпня сталася ДТП, внаслідок якої травми отримав 16-річний юнак.

Батьки відмовилися від допомоги від Романа Зайця і звертаються за допомогою до житомирян. Лікування та реабілітаційні заходи душе високовартісні, тому прохання підтримати сім’ю постраждалого в ДТП хлопця.

Номер картки мами потерпілого: 5168745116452068  - Клименко Людмила Олексіївна.

Руслан Мороз

Читайте також:

Апеляцію щодо запобіжного заходу сину екснардепа, який збив 16-річного хлопця, вдруге перенесли з незрозумілих причин.

Хлопцю, який постраждав в ДТП за участю сина екснардепа, ампутували ногу.

Батьки постраждалого після ДТП хлопця вважають, що поліція намагається «закрити» справу.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up