У Брусилівському районі син до смерті побив батька

У Брусилівському районі син до смерті побив батька

У с. Покришеві побутовий конфлікт між сином та батьком завершився  побиттям останнього. Отримані травми стали для 56-річного чоловіка фатальними. Після встановлення цих обставин поліцейські затримали підозрюваного.

Повідомлення про смерть чоловіка надійшло до поліції  уранці 14 листопада від сусіда померлого.  Обставини, зафіксовані на місці події працівниками слідчо-оперативної групи Брусилівського відділення поліції, вказували на високу ймовірність причетності сторонніх до неї, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

- Однак син загиблого, який проживав разом з ним, категорично заперечував і конфлікт між ними, і подальше побиття батька. Лише після проведення відповідного дослідження і висновків експертів щодо наявності у пенсіонера тяжких тілесних ушкоджень, що і стали причиною смерті, чоловік таки розповів, як розгортались події, - прокоментував начальник Брусилівського відділення поліції Сергій Цівончук.

Відео дня

Попередньо встановлено, що увечері 13 листопада між батьком та сином виник побутовий конфлікт на грунті зловживання останнім алкоголем. Пенсіонер через хворобу був обмежений у можливості самостійно пересуватись, тож обов’язки по його догляду часто викликали роздратування у підозрюваного. Того вечора між ними розгорілась чергова суперечка, під час якої син схопився за палицю. Коли його емоції трохи вщухли, він покинув побитого батька і пішов спати в іншу кімнату. А уже наступного ранку виявив того мертвим.

Поліцейські затримали  33-річного чоловіка у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Досудове рослідування проводиться за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

- Раніше затриманий уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Нині йому загрожує покарання у вигляді ув’язнення на термін від 7 до 10 років, - сказав Сергій Цівончук.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up