Прокуратура не пов’язує вбивство відомого адвоката з його професійною діяльністю

Прокуратура не пов’язує вбивство відомого адвоката з його професійною діяльністю

Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчими СУ ГУНП в області розслідується кримінальне провадження стосовно особи за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, а також стосовно іншої особи - за ч.2 ст. 15 (замах на злочин), ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.  

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Житомирської області.

Установлено, що 10.11.2019, близько 11.15 год, 41-річний житель міста Києва, керівник мисливської громадської організації, разом із двома єгерями під час обходу мисливських угідь лісового масиву поблизу села Царівки  Коростишівського району, зустрівши групу мисливців з 8 чоловік, жителів різних областей України, вирішили перевірити у них наявність документів на право полювання.  

Під час перевірки документів між сторонами виник конфлікт, у ході якого керівник громадської організації застосував зброю, поранивши одного з мисливців. Поранений, в свою чергу, падаючи, здійснив постріл із мисливської рушниці, влучивши у перевіряючого, внаслідок чого він помер.

Відео дня

Досудове розслідування у справі триває, допитані очевидці та учасники конфлікту, призначено низку експертиз.

Наразі відсутні підстави вважати, що конфлікт пов’язаний із професійною діяльністю особи, яка на громадських засадах була керівником мисливської організації. 

Таким чином, всі обставини події, як і ступінь вини кожного з учасників конфлікту, буде встановлено під час досудового розслідування, хід якого перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирської області.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 Нелегальне переправлення призовників через кордон – викрито керівника благодійної організації з Житомира і двох його спільників photo_camera 16:54 Триста працівників комунальних підприємств прибирали і впорядковували місто після зими photo_camera 16:29 На трасі Київ-Чоп у Звягельському районі автомобіль збив 29-річну місцеву жительку 16:00 Ревнощі довели жительку Бердичівщини до суду Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:40 За минулу добу на Житомирщині виникло дві пожежі сухої трави та одна - торфу 15:23 Майже 10,5 тис. мешканців Житомирської області отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій 15:00 У Житомирі викрили лікаря ВЛК, який за винагороду обіцяв «білий квиток» для військовозобов’язаного 14:40 Захворюваність га грип і ковід є нижчою за епідемічний поріг на 21% 14:20 У Житомирському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки «Азов – Янголи Маріуполя» play_circle_filled 14:00 Голокост на Житомирщині: В Ізраїлі розпочалися траурні заходи до Дня Катастрофи (Голокосту) play_circle_filled 12:41 У вихідні рятувальники посилили профілактичну роботу з населенням щодо недопущення пожеж у екосистемах 12:20 В Україні похолодає, в середині тижня можливі заморозки 12:00 Понад сотню гектарів землі вартістю 8,2 млн грн повернуть громаді Олевської ОТГ 11:41 Україна запустила глобальний флешмоб #СвітНаЇїПлечах до Євробачення-2024 11:00 Гороскоп на тиждень 6 - 13 травня 10:40 На Житомирщині прокуратура домоглася повернення громаді понад 33 га землі вартістю майже 39 млн грн 10:20 У Чоповичах на Малинщині нетверезий водій «BMW» на смерть збив жінку на скутері 10:01 У Звягелі на пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік 09:40 Окупанти втратили 1040 осіб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up