Поцупив щонайменше 5 сумок та барсетку

Поцупив щонайменше 5 сумок та барсетку

Щонайменше до крадіжок 5 сумок та барсетки причетний 42-річний житель обласного центру. Чоловік відкривав двері незамкнених осель і забирав перше, що потрапляло у поле зору. 19 серпня  поліцейські викрили підозрюваного у злочинах.

 

 

 

Відео дня

У названих випадках господарі квартир у момент крадіжок знаходились вдома, однак двері їх осель були незачиненими. Саме цим і користувався чоловік, - повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

31 липня він встиг «відзначитись» у двох квартирах будинку, розташованого по вулиці Хлібній обласного центру. У першому випадку 38-річний потерпілий позбувся барсетки, а з нею і планшету, мобільного, двох флеш-карток та грошей. У другому – 41-річна жінка заявила про зникнення сумки, в якій були 3 тисячі гривень, особисті документи та банківські картки.

4 серпня у схожу ситуацію потрапила 32-річна житомирянка, яка проживає по вулиці Домбровського. Із коридору її незамкненої у 20:30 квартири зникла жіноча сумка, в якій був гаманець з грішми.

Інша жителька обласного центру, яка перебуває у декретній відпустці, розповіла, що 8 серпня з 13 до 14 години просто з її оселі (вулиця Корольова) було викрадено відразу дві жіночі сумки. В обох знаходились мобільні, гроші та банківські картки.

За усіма фактами були розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Під час встановлення обставин подій поліцейські встановили причетність до них однієї й тієї ж особи.

42-річний житель обласного центру раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів і лише нещодавно звільнився з місць позбавлення волі.

Нині за вчинене йому може загрожувати нове кримінальне покарання у вигляді ув’язнення.

Водночас поліцейські застерігають громадян: не забувайте замикати двері ваших осель. Будьте уважними та обачними у питаннях безпеки та збереження вашого майна.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up