Під Житомиром на екс-заступника міністра охорони здоров'я України Олександра Толстанова було здійснено вогнестрільний напад. ФОТО

Під Житомиром на екс-заступника міністра охорони здоров'я України Олександра Толстанова було здійснено вогнестрільний напад. ФОТО
Пригода сталася близько одинадцятої години вечора при в'їзді в Житомир зі сторони села Тетерівка.

На той момент в машині знаходився Олександр Толстанов і ще троє пасажирів: дві жінки та один чоловік. Зі слів однієї з жінок, котрі були в машині, у них було пробите переднє праве колесо. І коли Олександр Толстанов вийшов подивитися на неполадку, в той момент під'їхала машина марки ВАЗ і зробила чотири вистріли по мерседесу.

Одна куля зайшла в двері і, пройшовши через салон, нанесла одній з пасажирок травму передпліччя. Зі слів міліціонерів, які вже потім прибули на місце злочину, вистріли були здіснені з пістолету ТТ.

Версія однієї з жінок така, що зловмисники, які в них стріляли, попередньо навмисно пробили їм колесо, щоб ті зупинилися десь, а потім вже зробити чотири вистріли впритул. Жінка вважає, що невідомо що б з ними було, якби вони зупинилися десь за селом, а не за 100 м. від міліцейського КП, адже невідома машина переслідувала їх ще задовго до зупинки.

Відео дня

Як повідомляє  Житомир.info, в УМВС в Житомирській області розповідають, що  увечері 28 лютого виник конфлікт на дорозі, хтось когось обганяв і не хотів поступатися дорогою. В результаті з ВАЗ-2109 було проведено декілька пострілів по автомобілю Mercedes. Коли до міліції надійшло повідомлення про інцидент, на місце події виїжджали слідчо-оперативні групи УМВС та Житомирського райвідділу, але «дев'ятка» з місця пригоди зникла.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, зараз проводиться розслідування, встановлюються всі обставини події і причетні до нього особи.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up