На Житомирщині за добу вкрали чавунні батареї, солодощі та телефон

На Житомирщині за добу вкрали чавунні батареї, солодощі та телефон

31 січня поліцейські територіальних підрозділів  встановили 5 підозрюваних у причетності до крадіжок. Загалом же до поліції упродовж доби надійшло 26 повідомлень про такі правопорушення. Тривають перевірки за кожним із зареєстрованих фактів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

У Житомирі поліцейські затримали 45-річного чоловіка за обгрунтованою підозрою у крадіжці з квартири жителя обласного центру вартісного телефону. Розшуківці встановили, що гаджет чоловік здав до ломбарду. Нині підозрюваний дає свідчення у відділі поліції. Раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

У Коростені та Коростишеві  двоє чоловіків намагались викрасти продукти харчування та солодощі із супермаркетів. В обох випадках були викриті працівниками закладів та передані поліції.  

Відео дня

В Ємільчинському районі двоє парубків викрали із школи чавунні секції батарей опалення. Для цього вечірньої пори пошкодили замки на вхідних дверях  та проникли у приміщення.

21-річного жителя цього ж району поліцейські підозрюють у крадіжці мобільного телефону у жителя с. Сімаківки у новорічну ніч. Парубок свою причетність до злочину визнає.

Нині за цими фактами проводяться досудові розслідування та встановлюються всі обставини.

Водночас поліцейські радять громадянам бути уважнішими до питань збереження майна. З початку року слідчими розпочато кримінальні провадження за 619 фактами крадіжок. У кожному п’ятому випадку (133) підозрюваних у їх вчиненні уже встановлено. Відповідно до законодавства (ч.3 ст. 185) крадіжка карається позбавлення волі на термін від 3 до 6 років. Однак попередити посягання на ваше майно – завжди краще, а ніж потім розшукувати злодія.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up