На Житомирщині викрили ще 3 гральні заклади, які функціонували під вивісками державних лотерей

На Житомирщині викрили ще 3 гральні заклади, які функціонували під вивісками державних лотерей

Упродовж двох днів, 29 та 30 серпня, працівники Коростенського відділу поліції провели санкціоновані обшуки у трьох закладах, що функціонували під вивісками державних лотерей. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Житомирської області. 

"Усі три гральні заклади, в яких поліція провела обшуки, функціонували у м. Коростені: 2- у приміщеннях інтернет-клубів, ще 1 – на першому поверсі  житлового будинку. У результаті проведених слідчих дій були виявлені ознаки ведення підпільних азартних ігор.

– За наявною інформацією, у цих закладах відвідувачам надавався  доступ до азартних ігор, обов'язковою умовою участі в яких була сплата гравцем грошей, у тому числі через систему електронних платежів. І це у результаті давало учаснику змогу  у разі виграшу  отримати його грошовий еквівалент, - зазначив начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Відтак з трьох закладів правоохоронці вилучили загалом до 20 системних блоків з програмним забезпеченням та іншими комплектуючими комп’ютерної техніки, серед яких монітори та мережеві комутатори. Також поліцейські виявили грошові кошти та записи чорнової бухгалтерії, що долучені до матеріалів кримінального провадження як докази протиправної діяльності. У рамках подальших слідчо-розшукових заходів у відповідних кримінальних провадженнях встановлюються організатори грального бізнесу", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Нині вирішується питання щодо накладення арешту на вилучене майно та проведення відповідних експертних досліджень. 

Відповідно до українського законодавства зайняття гральним бізнесом (ст. 203-2 ККУ) карається значними штрафними санкціями.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
18:00 Сьогодні ввечері діятимуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промисловості 17:51 Збірна команда Житомирщини здобула призові нагороди на Всеукраїнських змаганнях з фігурного катання на роликових ковзанах 17:29 У Житомирі провели аудит безпеки нового скверу на розі вулиць Князів Острозьких та Київської photo_camera 17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up