На Житомирщині стріляли з вогнепальної зброї: чотири людини отримали поранення

На Житомирщині стріляли з вогнепальної зброї: чотири людини отримали поранення
У неділю, 4-го жовтня, увечері до Попільнянського РВ УМВС Житомирщини надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 4 жителів с. Паволоч з тілесними ушкодженнями, отриманими в ході конфлікту з невідомими. За підозрою в причетності до кримінальних дій міліцією встановлено та затримано 2 жителів області.

На місці події, на околиці с. Паволоч, працювали слідчо-оперативні групи УМВС та Попільнянського РВ. Попередньо встановлено, близько 18.00 між потерпілими та невстановленими особами виник конфлікт через заборгованість за виконану роботу по вирубці лісу. Невідомі, які пересувались на трьох автомобілях, завдали  чоловікам тілесних ушкоджень у вигляді кульових поранень та різаних ран.

Потерпілих було доставлено до медичного закладу, де проведено хірургічні втручання. Нині загрози їх життю немає.

На місці події вилучено низку речових доказів, у тому числі гільзи до травматичної та вогнепальної зброї.

Відео дня

Як повідомив перший заступник начальника УМВС Олександр Радченко, за вказаним фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

- У результаті проведених слідчо-розшукових заходів затримано двоє осіб, які обґрунтовано підозрюються у причетності до вказаних подій, 58-річний житель смт. Брусилова та  34-річний житель Попільнянського району, та три автомобілі, на яких пересувались учасники конфлікту, - розповів Олександр Петрович.

У рамках розпочатого досудового розслідування нині проводяться необхідні слідчо-розшукові дії  для встановлення всіх учасників конфлікту.

Чинне законодавство за подібні дії передбачає покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:41 У Звягелі в ДТП з автобусом постраждав хлопчик-пішохід 12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття 10:00 Інцидент на Бердичівській: чоловік погрожував водійці ножем та пошкодив автомобіль 09:40 Втрати ворога на 7 травня: 25 танків, 1160 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 7 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 7 травня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:00 Нелегальне переправлення призовників через кордон – викрито керівника благодійної організації з Житомира і двох його спільників photo_camera 16:54 Триста працівників комунальних підприємств прибирали і впорядковували місто після зими photo_camera 16:29 На трасі Київ-Чоп у Звягельському районі автомобіль збив 29-річну місцеву жительку 16:00 Ревнощі довели жительку Бердичівщини до суду 15:40 За минулу добу на Житомирщині виникло дві пожежі сухої трави та одна - торфу 15:23 Майже 10,5 тис. мешканців Житомирської області отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій 15:00 У Житомирі викрили лікаря ВЛК, який за винагороду обіцяв «білий квиток» для військовозобов’язаного
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up