Міліція розшукує людей, які стріляли з вогнепальної зброї та поранили водія «Мерседеса»

Міліція розшукує людей, які стріляли з вогнепальної зброї та поранили водія «Мерседеса»
Увечері 28 лютого на автодорозі Житомир – Чернівці на в’їзді в Житомир невідомі з ВАЗівки обстріляли автомобіль «Мерседес», в якому знаходилося кілька людей. У результаті пасажирку, яка отримала вогнепальне поранення передпліччя, було госпіталізовано. Нині за фактом хуліганства, учиненого із застосуванням зброї, правоохоронці розпочали досудове розслідування.

Повідомлення про подію надійшло до міліції близько 22 години. На місце негайно виїхали слідчо-оперативні групи УМВС, Житомирського міського та районного відділів міліції.

Зі слів керманича пошкодженої машини, 55-річного жителя м. Києва, було встановлено, що автомобіль ВАЗ темного кольору рухався у попутному з ним напрямку, коли невідомі особи, які знаходилися в автівці, здійснили декілька пострілів у бік «Мерседеса». Після цього невідомі поспішили зникнути. Унаслідок стрільби у праве передпліччя було поранено 54-річну пасажирку та пошкоджено задні ліві дверцята автомобіля. Жінку госпіталізували до медичного закладу.

Під час огляду місця події вилучено чотири стріляні гільзи до пістолета калібру 7,62 мм.

Відео дня

Інформація про подію була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують усі обставини, а також встановлюють осіб, причетних до вчинення протиправних дій та вживають заходи щодо їх затримання.

Попередньо встановлено, що причиною таких неадекватних дій невідомих стала раптово виникла на дорозі конфліктна ситуація під час руху автомобілів учасників подій.

Шановні громадяни, якщо ви стали очевидцем описаної вище події, яка мала місце 28 лютого о 22.10 год. на 5-му кілометрі автодороги Житомир – Чернівці, між м.Житомиром та с.Тетерівкою Житомирського району, або вам відома будь-яка інформація щодо обставин і причетних осіб, повідомте про це до Житомирського райвідділу міліції за тел. 40-78-03, 40-78-04 або «102».

За повідомленням прес-служби УМВС України в Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up