Малинські поліцейські затримали угонщика мопеда, якого викрили ще й у низці крадіжок

Малинські поліцейські затримали угонщика мопеда, якого викрили ще й у низці крадіжок

Жителя Радомишльського району обґрунтовано підозрюють у причетності до низки крадіжок з домогосподарств малинчан. Поліцейські затримали його на автошляху під час поїздки на чужому мопеді. Нині у рамках розпочатого досудового розслідування триває встановлення всіх обставин.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Уранці 5 жовтня до Малинського відділення поліції звернувся 54-річний житель смт Гранітного. Чоловік розповів, що минулої доби залишив свій мопед «Delta» у гаражі, а згодом виявив зірваний замок на приміщенні та зникнення транспортного засобу.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. За наявною інформацією, правопорушник залив у мопед пальне, що знаходилося у гаражі, та поїхав на ньому геть.

Відео дня

У ході проведених заходів оперативники карного розшуку отримали інформацію про появу підозрілого чоловіка на одній з автозаправних станцій неподалік селища. Відтак поліцейські вирушили для перевірки інформації. На автошляху вони помітили подорожнього на мопеді, що за описом був схожий на викрадений. Його зупинили та з’ясували, що 42-річний  житель Радомишльського району дійсно їхав на чужому двоколіснику. Чоловіка доставили до відділку поліції. У нього вилучили транспортний засіб та сумку з інструментами.

Під час перевірки особи доставленого з’ясувалось, що він також причетний до низки крадіжок майна у жителів Малинщини. Нині встановлено 8 таких фактів. Відтак чоловіка було затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України, триває встановлення всіх обставин події. Законодавством за таке правопорушення передбачено значні штрафні санкції або кількарічне обмеження чи позбавлення волі.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up