У Житомир приїде рок-група «Полюси»

У Житомир приїде рок-група «Полюси»
У Житомирі 22 травня відбудеться концерт чернівецького рок-гурту “Полюси”.

Про це пише Перший житомирський.

"На дворі нелегкий час. Ми не можемо бути осторонь. Для того, щоб підтримати хороших людей по всій країні ми даємо концерти. Тому і їдемо в Житомир щоб обмінятися емоціями, щоб хоча б на деякий час разом забути про щоденні турботи і поринути у світ музики", - пишуть"Полюси " в соцмережі.

Вартість квитка - 40 грн.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Тел. (095)-7705300

Довідково.

Датою створення колективу є 6 грудня 2005 року, саме в день Збройних сил України, було виконано першу пісню тоді ще самодіяльного гурту «Полюси». Свою назву «Полюси» асоціюють з контрастністю своїх учасників Процес перетворення команди на справжній рок-гурт тривав кілька років. Гурт став бажаним гостем всіх місцевих заходів. В той час всі учасники були ще школярами і по дитячому марили зірковим майбутнім..

З 2008 року гурт починає записувати свої перші професійні пісні. «Ваш абонент», став першою піснею «Полюсів». За кілька місяців у кожного поважаючого себе студента чи школяра в телефоні мала бути ця пісня. Це дозволило виступити «Полюсам» чи не в кожному навчальному закладі міста. Також в цьому році починається вливання цього молодого колективу в середовище чернівецьких рок-гуртів. Взимку відбувся перший в житті гурту фестиваль «Драйвомір». В 2011 році колектив поповнився новим учасником. Руслан Проданюк – лідер групи «36,6» став басистом «Полюсів».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up