Що подивитися на вихідних

Що подивитися на вихідних

"Фільм — не шматок життя, а шматок пирога", — говорив Альфред Гічкок. Хто хоче смачної їжі для душі - кінотеатри міста вже чекають і готують частування!

Ось уже скільки років триває протистояння птахів і голодних зелених свиней. Це назвали священною війною. Ніщо в їхніх відносинах не віщувало поліпшення – але на горизонті знайшли третій острів. Лідерка жителів тієї землі Зета втомилася жити в постійному холоді та тепер мріє, щоб на двох інших островах теж відчули замерзання. Вона починає атаку на далеких сусідів, які звикли до теплого клімату. Щоб протистояти цій новій небезпеці, закляті вороги пташки та свині повинні об'єднати зусилля та разом подолати Зету. Ніхто не хоче забувати старі образи, але для власного майбутнього можна трохи й попрацювати в команді.

Відео дня

Нью-Йорк, 1978 рік. Не найбільш безпечні для життя місце та час. Саме в ті роки по всьому місту було безліч різних банд і синдикатів. Чоловіків трьох домогосподарок, які проживають у легендарному районі "пекельна кухня", ФБР посадило на кілька років до в'язниці за злочинну діяльність. Хлопці були єдиним доходом для сімей, тому що жінок на роботу брати не хочуть. Їхні чоловіки були частиною ірландської мафії, яка тепер обіцяє допомогти їм як зможе. На жаль, цієї допомоги не вистачить навіть за квартиру заплатити, не те що утримувати сім'ю. Щоб вижити, потрібно йти на відчайдушні кроки – ці жінки хочуть зайняти місця своїх чоловіків у мафії. І будьте впевнені, у них вийде. Усе місто буде бояться цю трійку, яка не має жалю до ворогів і легко вибиває з них гроші.

Підлітків дуже часто тягне туди, куди їм іти не слід. Америка, 1968 рік. Кілька молодих людей у невеликому містечку вирішило випробувати долю та відвідати давно занедбаний і вже оповитий легендами будинок із привидами. Там вони знайшли старовинну книгу з цікавими історіями. Друзі захотіли взяти її почитати, навіть не підозрюючи, яку біду на своє містечко вони насунули. Кожна з цих історій повинна втілитися в реальність, а щасливого кінця там, звичайно ж, ні для кого немає. Кожне ім'я в цій книзі реальне, і незабаром усі ці люди помруть від жахливих монстрів. Краще би ці підлітки ніколи не знаходили злощасну книгу.

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up