Житомирські податківці виявили 752 «нелегала»

Житомирські податківці виявили 752 «нелегала»
Протягом січня - березня 2014 року фахівцями Головного управління Міндоходів виявлено 752 факти використання праці найманих робітників без укладання трудових угод.

До державної реєстрації та до оформлення трудових відносин із працедавцем залучено 742 особи, в результаті чого до бюджету додатково надійшло 209 тис. грн. податків, що на 89 тис. грн. більше, ніж у січні - березні 2013 року.

Крім того, на засіданнях районних та міських комісій при органах місцевого самоврядування заслухано керівників 385 юридичних осіб, у яких рахувалась заборгованість з виплати заробітної плати та податку на доходи фізичних осіб, а також 115 підприємців та керівників 130 юридичних осіб, які мінімізували виплату заробітної плати найманим працівникам та сплату ПДФО. У результаті спільних заходів з органами місцевого самоврядування до бюджету забезпечено сплату в сумі понад 1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб та 534 тис. грн. єдиного соціального внеску.

У поточному році проведено 39 перевірок суб’єктів господарювання – юридичних та фізичних осіб з питань дотримання ними діючого податкового законодавства при виплаті заробітної плати. За результатами проведених перевірок донараховано 1,2 млн. грн. податків та платежів (податок на доходи фізичних осіб, пеня, фінансові санкції), що на 388 тис. грн. більше, ніж в аналогічному періоді минулого року. Із донарахованих сум до бюджету надійшло 197 тис. грн. податків та платежів.

Відео дня
style="text-align: right;"> За повідомленням Інформаційно-комунікаційний відділу ГУ Міндоходів у Житомирській області.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up