Щодо забезпечення області цукром – його виробництво перевищує минулорічні показники на 36%. Цукровими заводами області (ПАТ «Червонський цукровик» і ТОВ «Сігнет-центр») перероблено 409,4 тис. тонн цукрових буряків. Вироблено 57,8 тис. тонн цукру, що перевищує минулорічний показник на 15,2 тис. тонн. Зазначені обсяги виробленого цукру повністю забезпечують потребу області (56 тис. тонн) для споживання населенням та функціонування підприємств харчової промисловості. В області станом на 1 лютого зберігалося 41,2 тис. тонн цукру. До початку нового сезону цукроваріння (вересень 2015) потреба області для споживання населенням та роботи підприємств харчової промисловості складає 32-35 тис. тонн цукру. Задекларовані залишки цукру повністю покривають вказану потребу.
Закликаємо жителів області не піддаватися паніці та не скуповувати зайві товари.
На фото порожні прилавка «АТБ» і «Екомаркету».
За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації
Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.
№ 16 від 24 квітня 2024
Читати номер