У Житомирі щосуботи продаватимуть сільгосппродукцію за цінами виробника

У Житомирі щосуботи продаватимуть сільгосппродукцію за цінами виробника
У Житомирі щосуботи проводитимуть продовольчі ярмарки сільськогосподарської продукції за цінами виробника

Напередодні державного свята – Дня незалежності України в обласному центрі можна придбати вітчизняні сільськогосподарські продовольчі товари за цінами виробника. Усі бажаючі купити якісні та корисні продукти, підтримати підприємців та фермерів області запрошуються 23 серпня 2014 року на продовольчий ярмарок.

Ярмарок-продаж працюватиме з 6.00 до 15.00 по вул. Лятошинського (поблизу Житнього ринку) у м. Житомирі. Свою продукцію представлятимуть майже всі райони нашої області.

На передсвятковому ярмарку у широкому асортименті товаровиробники області (сільськогосподарські і фермерські господарства, харчові підприємства) представлять якісну продукцію за доступними цінами. Жителі області зможуть придбати мед і бджолопродукцію, молоко та молочні вироби, м'ясо, рибу, овочі, фрукти та багато іншого.

Відео дня

Продовольчі ярмарки проводитимуть щосуботи, тому всі бажаючі матимуть змогу купити продукцію вітчизняних виробників.

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:50 На Житомирщині регулярно працюють мобільні медичні команди 17:31 308 пожеж в екосистемах від початку року: рятувальники та патрульні проводять превентивні рейди у Житомирі 17:00 Громади та ветеранські організації можуть взяти участь у грантовій програмі 16:41 На Житомирщині продовжується робота зі створення системи укриттів у закладах освіти Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up