У порушника вилучено 1 500 метрів сіток, - Житомирський рибоохоронний патруль

У порушника вилучено 1 500 метрів сіток, - Житомирський рибоохоронний патруль

У період з 7 по 8 жовтня 2019 року Житомирський рибоохоронний патруль здійснив рейд на території Хорошівського та Коростенського районів.

У результаті викрито 7 порушень правил рибальства, з яких 4 – грубих. Також складено два протоколи за ч. 3 ст. 85 КУпАП (порушення правил рибальства) та один – за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП (зберігання заборонених знарядь лову).

Так, 7 жовтня близько 8 години на території Дворищанського водосховища, поблизу с. Дворище Хорошівського району затримано громадянина, який ловив рибу сіткою взабрід. Риби зловити порушник не встиг. Заборонене знаряддя вилучено.

Відео дня

Згодом оперативною групою викрито громадянина, який з дерев’яного човна здійснював вилов водних біоресурсів однією сіткою. При огляді човна та сітки риби не виявлено. Інцидент відбувся на р. Ірша, поблизу с. Рижани Хорошівського району.

На осіб оформлено адміністративні протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

8 жовтня близько 16 години на березі р. Уж, поблизу с. Бехи Коростенського району виявлено громадянина, який зберігав заборонені знаряддя лову. У ході розмови патрульних та порушника стало відомо, що останній мав намір на гумовому човні разом з товаришем поставити 11 сіток. Загальна довжина даних заборонених знарядь становить 1 500 метрів. Сітки вилучено та опломбовано. На особу складено адміністративний протокол за ч. 1 ст. 85-1 КУпАП.

Того самого дня на р. Уж, поблизу сіл Немирівка та Вороневе Коростенського району викрито ще два грубих порушення правил рибальства. Громадяни здійснювали вилов водних біоресурсів за допомогою заборонених знарядь лову – «павука» та сітки. Риби зловити вони не встигли. На осіб, які вчинили правопорушення оформлено протоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП.

Житомирський рибоохоронний патруль закликає усіх громадян дотримуватись природоохоронного законодавства! Інформацію про порушення правил рибальства, незаконного збуту водних біоресурсів, а також продажу заборонених знарядь лову – прохання повідомляти на телефони «гарячої лінії» відомства: (0412) 24-57-81 або (067) 414-60-74.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up