Що задекларували головні податківці Житомирщини

Що задекларували головні податківці Житомирщини

Журналісти «20 хвилин» продовжують досліджувати щорічні декларації посадовців, які вони зобов’язані були подати до 1 квітня.

Цього разу ми аналізували, що оприлюднили в своїх деклараціях очільник Головного управління Державної податкової служби у Житомирській області та його заступники.

Почнемо з нинішнього очільника Головного управління ДПС у Житомирській області Костянтина Гавриша. 

Відео дня

 Нагадаємо, що на цю посаду він був призначений з 2 червня 2020 року. До цього, з червня 2019 року по травень 2020 року, він  працював на посадах заступника начальника відділу управління аудиту Головного управління ДФС у Київській області, заступником начальника відділу управління аудиту з перевірок спеціального законодавства Офісу великих платників податків ДПС, заступника начальника управління ‒ начальника відділу управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Житомирській області. 

Зарплата та доходи. За основним місцем роботи у Головному управлінні ДПС у Житомирській області він отримав заробітну плату у розмірі 16 тис. 898 та 220 тис. 954 грн. В Офісі великих платників податків ДПС він заробив 73 тис. 875 грн. Що стосується грошових активів, посадовець задекларував 20 тис. дол. готівкою.

Транспорт. У власності Костянтина Гавриша транспортні засоби не значаться, однак він має право користування автомобілем AUDI Q7, 2013 р. в, який належить його дружині.

Житло та земля. У декларації посадовця не зазначене власне житло чи земля. Однак у його дружини наявні дві квартири площею 52,30 кв. м та 67,85 кв. м, одна з яких значиться як об'єкт незавершеного будівництва. Також у неї є і земельна ділянка загальною площею 1000 кв. м.

Перший заступник начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Володимир Шелест займає цю посаду з серпня 2020 року. До цього, з листопада 2015 року по квітень 2020 року, працював на посаді заступника директора апарату філії «Управління магістральних газопроводів «Київтрансгаз».

 Зарплата та доходи. У минулому році посадовець за основним місцем роботи у «Київтрансгазі» отримав заробітну плату у розмірі 282 тис. 158 грн, також від цієї компанії йому надійшли кошти у розмірі 149 тис. 458 грн. Вже на посаді заступника начальника в обласній податковій Володимир Шелест заробив майже 180 тис. грн. Також у період безробіття він отримав 29 тис. 375 грн соціальної допомоги. На його банківському рахунку перебуває близько 74 тис. грн, від яких він отримав трохи більше 3 тис. грн відсотків. Готівкою посадовець тримає 70 тис. дол., 30 тис. євро та 300 тис. грн. 

Житло та земля. Володимир Шелест має домоволодіння площею 340,2 кв. м та земельну ділянку 1 500 кв. м.

Транспорт. У держслужбовця не значаться власні транспортні засоби, однак він має право користування автомобілем Toyota Land Cruiser, 2013 р. в.

Інший заступник очільника Головного управління ДПС у Житомирській області Ігор Завгородній був призначений на посаду з 2 червня 2020 року. До цього він працював у Головному управлінні ДПС у м. Києві.

Зарплата та доходи. У минулому році за основним місцем роботи  у Головному управлінні ДПС у м. Києві держслужбовець отримав заробітну плату у розмірі 130 тис. 924 грн, а у Головному управлінні ДПС у Житомирській області – 254 тис. 388 грн. Грошові активи посадовця готівкою складають 63 тис. грн та трохи більше 11 тис. дол., на банківських рахунках перебуває майже 14 тис. грн.

Житло та земля. У своїй власності Ігор Завгородній має квартиру площею 18 кв. м та дві земельні ділянки загальною площею 22 000 кв. м.

Транспорт. Ігор Завгородній не вказує у своїй декларації власних транспортних засобів, однак він має право безоплатного користування автомобілем Mitsubishi Galant 2008 р. в., який належить дружні.

В. о. заступника начальника Головного управління ДПС у Житомирській області Алла Бех виконує обов'язки з лютого 2021 року. Також вона займає посаду начальника управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Житомирській області як відокремленого підрозділу ДПС.

Зарплата та доходи. За основним місцем роботи за минулий рік посадовиця заробила 262 тис. грн. Також держслужбовиця отримала 2 590 грн профспілкових виплат, 49 тис. грн страхових виплат та грошовий подарунок у розмірі 100 тис. грн. Що стосується грошових активів, то готівкою вона тримає 8 тис. дол. та 400 тис. грн.

Житло та земля. Об'єкти нерухомості, які б належали Аллі Бех, у декларації не зазначені.

Транспорт. У власності посадовиці наявний автомобіль RENAUIT MEGANE 2014 р. в.

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up