Без житла та автомобілів: що задекларували посадовці департаменту освіти Житомирської міської ради

Без житла та автомобілів: що задекларували посадовці департаменту освіти Житомирської міської ради

Журналісти «20 хвилин» продовжують досліджувати щорічні декларації посадовців, які вони зобов’язані були подати до 1 квітня.

Цього разу ми аналізували, що оприлюднили в своїх деклараціях очільник департаменту освіти Житомирської міської ради та його заступниці.

Почнемо з нинішнього начальника департаменту освіти Житомирської міської ради Валентина Арендарчука. 

Відео дня

Зарплата та доходи. За основним місцем роботи у департаменті освіти він отримав заробітну плату у розмірі 348 тис. 853 грн та 1 тис. 989 грн від викладацької діяльності у ЗОШ № 8. Що стосується грошових активів, посадовець задекларував 5 тис. дол. готівкою та 22 тис. 198 грн на банківських рахунках.

Транспорт. У власності Валентина Арендарчука транспортні засоби не значаться.

Житло та земля. У декларації посадовця не зазначене власне житло чи земля, а проживає він у квартирі площею 66,87 кв. м, де 50% належить його дружині.

Наступною журналісти «20 хвилин» аналізували декларацію першої заступниці директора департаменту освіти Житомирської міської ради Світлани Ковтуненко.

Зарплата та доходи. У минулому році Світлана Ковтуненко за основним місцем роботи у міському департаменті освіти отримала заробітну плату у розмірі 367 тис. 482 грн та 76 тис. 068 грн пенсії. Також вона отримала 200 грн від міської організації профспілки працівників освіти. Грошові активи у посадовиці не вказані.

Житло та земля. Об'єкти нерухомості у декларації заступниці відсутні, водночас її чоловік має квартиру площею 64,56 кв. м.

Транспорт. У сім'ї Світлани Ковтуненко є автомобіль Chevrolet Tacuma 2007 р. в., який також є власністю чоловіка.

Інша заступниця директора департаменту освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич водночас займає посаду начальника відділу з питань організації та забезпечення освітнього процесу закладів освіти.

Зарплата та доходи. У минулому році за основним місцем роботи  у департаменті освіти Житомирської міської ради Раїса Кошевич отримала заробітну плату у розмірі 326 тис. 647 грн та від педагогічної діяльності у ЗОШ № 33 – 3 тис. 550 грн. Вона отримала пенсію у розмірі 71 тис. 843 грн та 200 грн від міської організації профспілки працівників освіти. Грошові активи посадовиця не вказує.

Житло та земля. У власності Раїси Кошевич об'єкти нерухомості відсутні, а у її чоловіка наявна квартира площею 49 кв. м.

Транспорт. Транспортні засоби у декларації заступниці також не зазначені.

Анна Сергієнко

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Олександра Климчук

    Можна ціни піднімати як жити пенсіонерам
  • Евгения Табунщик

    Настоящие (от БОГА) педагоги_учителя, во все времена ТАК жили! Большие деньги и роскошь имеют - - воры, експлуататоры, хамы инахабы! 👎🐽
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up