Маленьким житомирянам подарували наймасштабніше"Свято дитинства"

Маленьким житомирянам подарували наймасштабніше"Свято дитинства"

Аквагрим, атракціони, аніматори, море емоцій, локацій, подарунків та призів – у літньому театрі "Ракушка" 9 червня відбулось грандіозне "Свято дитинства", яке вже 8-й рік поспіль організовує та проводить газета " 20 хвилин" спільно з партнерами.

Офіційна частина яскравого дійства розпочалась із привітання ведучої від святкової майстерні "Фігаро" та знайомства з аніматором-помічником Пінкі Пай.

Цьогоріч завдяки конкурсам і лотерейним квиткам, які мав кожен присутній, було розіграно кілька сотень найрізноманітніших призів від організатора і партнерів. Розіграші відбувалися протягом усього свята, тож щоразу, поки обертався лототрон, дітлахи та їхні батьки, затамувавши подих, стежили за виграшними номерами, котрі були вказані у білетах. Варто відзначити, що білети-лотереї газета «20 хвилин» розіслала всім дитячим садочкам і школам міста, щоб кожен малюк мав нагоду виграти подарунок. А кому не дістався лотерейний квиточок, мав змозу отримати його від оргазаторів безпосередньо під час заходу. Святкову атмосферу святу дарували цікаві виступи творчих житомирян.

Відео дня

Зокрема вихованка професійної школи естрадного вокалу "Амадеус", лауреат та переможець вокальних конкурсів Вероніка Душко подарувала присутнім виконання запальної зарубіжної пісні.

Бурхливими оплесками зустріли зірку, яка запалює душі кожного, – Дмитра Мельника – телеведучого, співака та співзасновника студії розвитку талантів Ірени Марченко, який виконав чудову композицію та своїм співом «запалив» залу.

Виступ вихованки школи східних танців "Amberly", срібної призерки чемпіонату України Діани Павлюк (тренер – Олександра Ковальова), додав святу вишуканості та екзотики.

З виступами запрошених колективів чергувалися конкурси та лотерейні розиграші, в яких кожен з гостей мав змогу виграти чудові подарунки.

Особливо запам`ятався дітям конкурс від генерального партнера - компанії "РОС", під час якого потрібно було проявити креатив. Діти мали побудувати з кубиків будинок своєї мрії. Найкращий будиночок обрали за оплесками глядачів. Переможець отримав сучасний дитячий велосипед, а решта учасників – цінні подарунки.

Також на місці локації генерального партнера – компанії "РОС" кожна дитина, яка полюбляє малювати, мала змогу за свої малюнки отримати чудові подарунки.

Яскравий конкурс для дітей підготував ексклюзивний партнер "Амі Гамі", який, аби знайти найпрудкішого гостя свята, влаштував веселе змагання з чарівною паличкою та кулькою. "Амі Гамі" завітали на свято зі своїми аніматорами, які нагородили призами кожну дитину.

"Я дуже щаслива, що нас запросили взяти участь в такому масштабному святі. Для міста це дійсно важливо, діти – це наше майбутнє, ми їх дуже любимо і хочемо, щоб їх дитинство було щасливим. Тому "Амі Гамі" доклало багато зусиль, щоб вас, наші маленькі друзі, порадувати. Ми зробили чудову фотозону, над якою привалий час працювали дизайнери, також ми підготували багато сюрпризів: фокусники, аніматори, аквагрим та багато інших подарунків", - розповіла керівник розважального дитячого центру "Амі Гамі" Валентина Гнатчук.

Ексклюзивний партнер свята "Добрий господар" подарував дітям цікаву гру фантазії. Дітям запропонували "відкрити "нову планету – надути кульку, а потім якомога швидше "заселити" туди мешканців – намалювати на кульці людей. Той, у кого мешканців на планеті вийде більше, – переможець.

Ексклюзивний партнер "Полісся продукт" влаштував не менш цікавий конкурс. Кожен учасник повинен побудувати вежу з кубиків. Перемогла дитина, чия вежа виявилася вищою і простояла довше інших, поки ведуча рахувала до 10. Учасники конкурсу отримали смачні подарунки від "Полісся продукт".

Від партнера ТМ" Organik Milk" був сімейний конкурс, у якому матусі навпомацки із заплющеними очима повинні були відгадати свою дитину. Кожен учасник конкурсу отримав молочні подарунки.

Від партнера "Варюшки Андрюшки" був конкурс, хто швидше одягне ляльку. "Ми завітали на свято з презентацією тих брендів, які представляємо у себе в магазині. Це ексклюзивні товари. Один із найголовніших партнерів – "Babyhit". Також ми привезли і тематичні речі – самокати, толокари, тобто все, що необхідно влітку для розвитку дітей. Кожен гість свята може взяти участь у конкурсі, який ми влаштовуємо: даруємо 100 грн при покупці на 500 грн, кожен учасник зможе прийти до нас у магазин придбати товар, а потім ще отримати подарунковий сертифікат", – розповідає власниця магазину "Варюшки Андрюшки" пані Тетяна.

Креативний та яскравий конкурс "Художник" подарував малюкам партнер свята – магазин іграшок, канцтоварів та товарів для творчості Cubi.com.ua. Для кожного малюка магазин підготував подарунок, тож усі учасники залишилися задоволеними. А на місці локації діти мали змогу безкоштовно бавитися різноманітними мильними бульбашками.

Незміннний партнер свята "Центр утеплення" запропонував не менш цікаву гру – "Збери картинку". Учасники повинні були зібрати пазл за певний період часу. Хто швидше це зробить, той і переміг. У результаті всі без винятку отримали цінні подарунки від «Центру утеплення».

«Смачний» конкурс подарував партнер свята «Coca-Cola» – діти наввипередки пили сік через соломинку.

Спортивний конкурс для дітей підготував партнер "Ласунка". Діти розділились на дві команди та кидали м`ячик у кошик. У результаті усі учасники залишились з подарунками. Смачне і прохолодне морозиво можна було не лише покуштувати на локації «Ласунки», а й виграти у лотереї.

Партнер свята – мережа «Первоцвіт Фарм» за участь у конкурсі "Змійка" вручив учасникам смачні і, головне, дуже корисні подарунки – вітаміни. Велику кількість надзвичайно корисних для дітей вітамінів розіграли також серед учасників лотереї.

Оздоровча локація була й на території літнього театру "Ракушка". Завдяки стоматології "Сіроша" дітлахи мали змогу повчитись у професіоналів, як правильно доглядати за ротовою порожниною. Представники стоматології на спеціальних муляжах зубів показували діткам і їх батькам, як правильно здійснювати гігієну зубів, щоб мати ідеальну посмішку.

Компанія «Золота нива» вперше взяла участь у «Святі дитинства». Генеральний директор компанії «Золота нива» Дмитро Епік поділився враженнями: «Вражений масштабами свята! Проводити такий захід – велика відповідальність, але разом з тим і радість, бо що може бути краще за щирі посмішки дітей?!». Партнер заходу запропонував сімейний танцювальний конкурс, участь у якому взяли мама, тато і дитина. Кожна сім'я повинна була танцювати по одній хвилині під музику. За допомогою оплесків глядачів були визначені переможці гри, які отримали подарунки та сюрпризи. Усі присутні мали змогу продегустувати продукцію компанії «Золота нива» – смажене насіння соняшника.

Окрасою свята став виступ Театру мод «Етно-фешн шоу Інанна» – переможців багатьох конкурсів, показів і міжнародного кінофестивалю «Золоте курча». Керівник – Наталія Гладій, хореограф – Оля Глібко.

Однак самою лише сценою літнього театру свято не обмежилося – навколо «Ракушки» розташувалися безліч локацій, де гості заходу могли розважитися, погратися в різноманітні ігри та з’їсти щось смачненьке. Присутні мали можливість прямісінько з літнього театру перенестись у країну тварин, побувати у міні-зоопарку. Все це завдяки партнеру – контактному зоопарку "Multizoo".

"Тут і єнотик-полоскун на імя Честер, африканські їжаки, які зовсім не колючі, тому їх можна спокійно брати на руки, черепешки та морські свинки. Діти мають змогу поконтактувати та зробити фото із тваринами. Також малеча може малювати піском, діти дуже полюбляють це розвиваюче заняття", – розповіла кіпер контактного зоопарку "Multizoo" Світлана.

Гості свята мали можливість скуштувати смачну, а головне – натуральну випічку пекарні " Самі Сумеллі".

"Наша випічка повністю із натуральних складників. Вона поєднує у собі кращі традиції пекарень. Ми не використовуємо жодних розпушувачів чи маргарин. Все готуємо із свіжих продуктів, тому наша продукцію безпечна для діток", – розповідає управляюча пекарнею "Самі Сумеллі" пані Анна.

Неочікуваним сюрпризом для дітлахів став подарунок від організатора заходу. Під кінець свята за допомогою лотереї визначили маленького володаря нового сучасного дитячого велосипеду. Генеральний директор газети «20 хвилин» Олександр Васильковський особисто привітав переможця і вручив цінний подарунок.

"Дякую, що завітали з дітьми на наше свято. Діти – це найкраще, що може бути у цьому світі. У мене – теж двоє маленьких донечок, які так само розділяють це свято з вами. Хочу побажати усім, хто прийшов, щоб ви мали змогу відвідувати це свято кожного року, адже у вас є можливість порадувати діток та отримати подарунки", – привітав присутніх генеральний директор газети "20 хвилин" Олександр Васильковський.

Наприкінці свята усі без обмеження діти отримали смачні напої від «Coca-Cola Беверджис Україна» та інші цінні призи від організаторів свята.

"Про свято ми дізнались у школі, нам вчитель роздала запрошення-лотереї. Ми прийшли сюди разом з донькою, яка виграла подарунки і залишилась щасливою, дуже вдячні за таку гарну нагоду отримати гарні емоції", – розповідає житомирянка Олена Малашевич.

На своїх локаціях також радували дітей, дарували подарунки та проводили цікаві майстер-класи й інші друзі-учасники свята: центр дитячого розвитку "АБВГД-ка", центр дитячого розвитку "Smart Club ", "My English school", туристичне агенство «Смайл», карате-клуб – "Додзьо", Квеструм "60 MINUTES", благодійна організація захисту тварин та містечко відпочинку "Грінвуд".

Медіа-підтримку свята забезпечили ТРК «Ефір», агенція «КРАН», сайт-афіша MoeMisto.ua.

Найкращі моменти свята запам`ятаються завдяки світлинам від студентів спеціальності «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» Житомирського коледжу культури і мистецтв ім Івана Огієнка.

Організатор «Свята дитинства» – газета «20 хвилин» висловлює щиру подяку усім, хто долучився до заходу і розділив з нами яскраві моменти свята.

Аліна Бойко

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up