24 травня в Житомирі для дітлахів проведуть велозмагання

24 травня в Житомирі для дітлахів проведуть велозмагання
У гідропарку (поруч з оглядовим колесом) житомирський велоклуб "ВелоЖитомир" 24-го травня організовує веселе й захоплююче свято для дітей «Дивогонка» - це азартні змагання на швидкість серед дітей 2-13 років.

У Житомирі «Дивогонка» відбудеться вже увосьме.

Початок формування заїздів (в першу чергу до формування заїздів запрошуються молодші учасники ): 10:00

Перший заїзд для найменших (молодші учасники, категорія 2-3 роки, біговел, триколісні велосипеди): 10:30

Відео дня

Гонка буде розділена на 2 етапи - для дітей до 8 років і старші.

Учасники поділяються за віковими категоріями, першими стартують молодші учасники і далі по зростаючій.

Формування заїздів буде тривати протягом усієї гонки - старшим учасникам можна приходити трохи пізніше.

У перегонах планується участь 100-120 осіб, проводиться 20 заїздів по 5-6 учасників у кожному. В окремих випадках (якщо не набирається достатньої кількості учасників одного віку) вікові категорії можуть бути об'єднані. Деякі доповнення щодо реєстрації - нижче.

Медалі та призи отримають всі учасники !

Для участі необхідно мати:

- Велосипед ( кількість коліс і конструкція не мають значення)

- Шолом (за відсутності шолома він буде наданий організаторами )

- Гарний настрій

- При реєстрації на старті - реєстраційний внесок( 70грн за першу дитину і 50грн . за кожну наступну дитину в сім'ї), який повністю йде у призовий фонд (медаль, диплом, стартовий номер, подарунок)

Для участі в гонці необхідно зареєструватися , заповнивши анкету.

Зареєструватися можна , зателефонувавши (096) 325-71-17 ( Антон ) - пароль: " Ми на гонку! "

Якщо ж Ви готові розділити тягар відповідальності, організаційні клопоти, надати матеріальну чи спонсорську допомогу у проведенні цього свята для дітей, звертайтеся до організаторів: [email protected] 067-688-1408 (Віктор)

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки 17:00 Як отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб 16:41 Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію засуджених 16:20 32-річного чоловіка засуджено до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя на Народиччині Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 16:19 На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу 16:10 Містян просять бути готовими до відключень електроенергії 16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up