Увага! Поліція розшукує мотоцикліста, який збив пенсіонерку на Житомирщині

Увага! Поліція розшукує мотоцикліста, який збив пенсіонерку на Житомирщині

Як інформує ГУ НП в Житомирській області, трагічна дорожньо-транспортна пригода трапилася у селищі Мар’янівці. Тілесні ушкодження, отримані пішоходом, виявилися несумісними з життям. Мотоцикліст з місця події зник.

Попередньо встановлено, що близько 23.40 25 вересня у селищі Мар’янівці Баранівського району водій мотоцикла здійснив наїзд на пішохода, 75-річну місцеву жительку.

Від отриманих внаслідок ДТП поранень пенсіонерка загинула на місці пригоди. Натомість мотоцикліст поспішив зникнути.

Під час огляду правоохоронці вилучили уламки окремих частин транспортного засобу, яким було смертельно травмовано бабусю.

Відео дня

Нині у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження поліція встановлює особу мотоцикліста та його місцеперебування.

Водночас поліцейські звертаються до громадян: якщо ви стали учасником або свідком дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждала людина, не поспішайте залишати місце події. Відповідати за накоєне все одно доведеться, а врятувати життя людині часто можливо найменшим – своєчасним викликом медичної допомоги. 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС 11:00 У дворі однієї з багатоповерхівок Житомира після розпиття спиртного чоловіки побили і пограбували товариша по чарці 10:38 #ПрозорістьТаПідзвітність: На Житомирщині у квітні було оголошено більше 50 публічних закупівель 10:20 15-річна дівчина через ревнощі вчинила замах на вбивство свого 29-річного знайомого - її затримано Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:00 Гідропарк готується до літнього сезону photo_camera 09:41 13 танків, 30 артсистем і 970 осіб - втрати росії за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 8 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 8 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:45 У квітні на Житомирщині сталось 27 ДТП з потерпілими, двоє людей загинули 17:00 Мінреінтеграції: Українцям, які виїхали з ТОТ, на період оформлення документів надається комплексна допомога 16:40 Захисники України можуть безкоштовно отримати евакуаційні візки «Brammer» 16:20 На Звягельщині поліцейські врятували 30-річного чоловіка від самогубства 16:00 У Житомирі покажуть норвезький документальний фільм про змагання Norseman 15:42 У міськраді головам правлінь ОСББ роз'яснили, як застосовувати законодавчі зміни на практиці photo_camera 15:23 Відкрито реєстрацію на вступні випробування до магістратури та аспірантури 15:00 Житомирські вибухотехніки поліції розміновують деокуповану частину Харківщини play_circle_filled photo_camera 14:41 На фронті героїчно загинув житомирянин Віталій Святненко 14:21 Житомир потребує донорської крові всіх груп з негативним резусом 14:00 У поминальну неділю організують спецпідвіз до міського цвинтаря, – міськрада
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up