Смертельна ДТП на Житомирщині: священик збив дитину на пішохідному переході

Смертельна ДТП на Житомирщині: священик збив дитину на пішохідному переході

Як повідомляє ГУ НП в Житомирській області, 19 серпня на 216 км автодороги Київ-Чоп, у с. Новій Романівці,сталася дорожньо-транспортна пригода за участі автомобіля «РеноЛоган». На пішоходному переході транспортний засіб смертельно травмував 11-річну місцеву жительку. За кермом авто перебував 56-річний настоятель однієї з церков району.

 

Повідомлення про подію надійшло до поліції близько 14.40. На місце виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Національної поліції в області та Новоград-Волинського відділу поліції.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Рено» скоїв наїзд на дівчину, жительку с. Нової Романівки, коли вона перетинала проїзну частину по пішохідному переходу. Від отриманих травм дитина померла у кареті «швидкої».

На даний час у медичному закладі проводиться освідування кермувальника авто, який не залишав місце ДТП, щодо вживання алкоголю.

Відео дня

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводяться необхіді слідчі дії для встановлення обставин та причин ДТП.

Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Житомирської єпархії повідомляє: "Згідно указу Правлячого архієрея, клірику єпархії протоієрею Володимиру Вантуху, що скоїв ДТП, накладено заборону на служіння.

Наразі проводяться слідчі дії. Священик буде відповідати за свої дії згідно Закону України, якщо буде встановлено його провину.

Житомирська єпархія висловлює співчуття батькам та родині загиблої та підносить щирі молитви за упокій р. Б. Вікторії. Вічна їй пам’ять".

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Лікар, якого викрили на хабарі за фальсифікацію діагнозу військовозобов’язаному, не має жодного відношення до ТЦК та СП - заява ТЦК 12:00 Прохолодні ночі і теплі дні - погода у Житомирі 11:40 У Бердичеві екологи виявили факт забруднення річки Гнилоп’ять каналізаційними стоками 11:40 У Житомирі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (Новини компаній) play_circle_filled Від читача 17:28 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 11:00 25 травня у Житомирі відбудеться фестиваль дитячих таборів «Літо разом» 10:41 Спрощено отримання статусів особи з інвалідністю внаслідок війни та члена сім’ї загиблого захисника і захисниці 10:19 Житловий комплекс, який збудують для ВПО в Житомирі, матиме надсучасне укриття 10:00 Інцидент на Бердичівській: чоловік погрожував водійці ножем та пошкодив автомобіль 09:40 Втрати ворога на 7 травня: 25 танків, 1160 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 7 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 7 травня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:00 Нелегальне переправлення призовників через кордон – викрито керівника благодійної організації з Житомира і двох його спільників photo_camera 16:54 Триста працівників комунальних підприємств прибирали і впорядковували місто після зими photo_camera 16:29 На трасі Київ-Чоп у Звягельському районі автомобіль збив 29-річну місцеву жительку 16:00 Ревнощі довели жительку Бердичівщини до суду 15:40 За минулу добу на Житомирщині виникло дві пожежі сухої трави та одна - торфу 15:23 Майже 10,5 тис. мешканців Житомирської області отримали безоплатні послуги з раннього виявлення раку за Програмою медгарантій 15:00 У Житомирі викрили лікаря ВЛК, який за винагороду обіцяв «білий квиток» для військовозобов’язаного 14:40 Захворюваність га грип і ковід є нижчою за епідемічний поріг на 21%
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up