Еко-таксі. Плюси та мінуси

Еко-таксі. Плюси та мінуси

Не так давно у Житомирі з’явилися  еко-таксі. І хоча кількість електрокарів обмежена, все ж вони набули значної популярності в нашому місті. В чому ж полягають їхні переваги, а в чому недоліки?

 До переваг слід віднести:

  1. Коли ми їздимо на такому видові транспорту, ми справді турбуємося про навколишнє середовище. Такі автомобілі використовують електроенергію, замість рідкого палива, тому і наше довкілля буде страждати значно менше.
  2. Для цього транспорту властивий оригінальний дизайн. Його можна легко впізнати серед інших автомобілів.
  3. Всі електрокари нові та комфортні, оскільки вони не так давно завезені в Україну.

А ось такі їхні недоліки:

  1. Вона мають дещо обмежену кількість, тому не завжди можна замовити вільне таксі.
  2. Через недолік їхнього автопарку, завантажений їхній сервіс обслуговування. Диспетчери не завжди вчасно можуть повідомити вам про виїзд авто.
  3. Ці автомобілі працюють на JPC-навігаторах. Тому вони іноді можуть опинитися не в тому місці, де ви планували.

Врахуйте ці пункти, коли в майбутньому будете викликати таксі та зробіть для себе правильні висновки.

Відео дня

 Відгуки людей, які стали клієнтами еко-таксі:

Влад Горохівський:«Машина для любителів природи.  Шкода, що вони не їздять в сусідні міста. Їздити у них саме задоволення,  комфортно та приємно. Сподіваюся, що вони будуть розвиватися і незабаром їх буде більше»..

Інна Прокопенко:«Ідея з еко-таксі непогана, але їх дуже довго чекати. Ввечері їх замовити взагалі не реально. Чекала пів години, потім диспетчер сказала, що немає вільних таксі. Сподобався водій. Він був дуже веселий та привітний, цього явно не вистачає багатьом сучасним шоферам».

   Олег Полонський

Коментарі (3)
  • Serhij Yakimenko

    Дійсно гарна новина. Хотілося б, щоб якомога скоріше усі таксі стали електричними або гібридами. Але вже навіть зараз у місті дихається набагато легше, через те що більшість перейшли на газ. Років п’ять тому на деяких перехрестях доводилося затримувати подих, аби не вчадіти. Дуже радий таким змінам у нашому місті.
  • Ігор

    А чому тарифи такі як і на інших службах?? Я думав буде нижчі бо затрат на паливно-мастильні матеріали відсутні в чому сенс не розумію
  • Volkin Volkin

    Ехал ночью. Спасибо культурному водителю и качеству его работы.  Авто отличное, но человек за рулем для меня важнее. С хамом не поехал бы....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:20 Вбив сусіда і закопав на своєму городі – жителя Бердичівського району засудили до 14 років позбавлення волі 12:00 Дворічний хлопчик постраждав під час ДТП на вулиці Покровській у Житомирі photo_camera 11:39 У цей вечір розквітнуть жоржини. Співачка Наталія Бучинська презентує нову концертну програму у Житомирі (Новини компаній) play_circle_filled photo_camera 11:19 Подружжя з Житомира організувало злочинну схему продажу гуманітарних автомобілів для ЗСУ photo_camera Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 11:10 Мистецтво розмови: як володіти англійською мовою впевнено та природно після курсів (Новини компаній) 11:01 У Народицькій ТГ виявлено самовільну порубку 11-ти дерев вільхи 10:40 Віталій Бунечко: Дякую усім, хто боронить нашу країну та унеможливлює просування окупантів photo_camera 10:21 Відкрито реєстрацію на весняну сесію Школи місцевого самоврядування 10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up