«Іржаві, убиті Газелі з маршрутів не прибрали» – житомиряни обурені підвищенням вартості проїзду у громадському транспорті

«Іржаві, убиті Газелі з маршрутів не прибрали» – житомиряни обурені підвищенням вартості проїзду у громадському транспорті

У мережі Фейсбук жителі Житомира знову виступають проти підвищення ціни на проїзд у маршрутках.

Питання щодо підняття вартості проїзду викликало чимало обурення ще в грудні, коли вперше заговорили про нові тарифи в громадському транспорті. Сьогодні ж, місцеві жителі пишуть у групі «ЖИТОМИР-ІНФО» про те, що містом їздять «вбиті» маршрутки, а вартість підвищують.

«Тарифи на транспорт підвищили, іржаві, убиті Газелі з маршрутів не прибрали! Ніхто не думає про безпеку пасажирів, про те від і до котрої години доби потрібен міський транспорт, і т.п. Ми будемо тільки в ФБ обурюватися? Байкотірованіє поїздок на маршрутках точно не спрацює. Житомиряни! Давайте якось впливати на перевізників і міськрада?», - пише у пості Світлана Павицька.

У коментарях житомиряни також невдоволені становим маршруток, мовляв, вже давно можна було замінити автопарк, якби було бажання.

Відео дня

«Вінниця, Хмельницький, Рівне – міста поруч, в яких вже давно немає іржавих газелів. Будь-хто може поїхати і перевірити .Там хтось захотів їх прибрати і прибрав, а в нас немає тих, хто це хотів би зробити», - пише Юрій Кравченко.

«А взагалі умовою збільшення тарифу було те, що в першу чергу замінять машини і вони варті будуть того щоб за них платити таку суму. А виходить перевізники не виконали вимогу, а ми повинні платити ніби їздимо на лімузині блін», - обурюється Ксенія Мартинова.

«Сьогодні розмовляла з водієм 30 маршруту, бо тільки ця їздить біля нас, вибір не великий. Вони самі не знають, що буде. Валідатор їм ще не дали, по ціні скоріше за все нічого не зміниться. Бо я просто не знаю, скільки дитині давати до школи, що б не висадили. От таку відповідь отримала», - розповідає Тетяна Гайструк.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (18)
  • Ксюша Добровольская

    Все вопросы к Савицкому, дабы он, практически, все маршруты выкупил и распоряжается как хочет... Хорошо делится с местными властями... Поэтому ему во всем и потыкают... Не наелся ещё... А когда наестся - неизвестно.....
  • Андрей Смык

    Мне все равно у меня проезд бесплатный.

    Татьяна Герасименко reply Андрей Смык

    Андрей Смык просто нужно собраться и написать или поехать к президенту тогда будет толк, а так ничего небудет

    Татьяна Герасименко reply Андрей Смык

    Андрей Смык тут не Зеленский а наша рада и  перевозчики которые плачуться что мало

    Нінель Ніна reply Андрей Смык

    Андрей Смык Тогда и хвастайтесь ..я не голосовала, но большинство ..

    Андрей Смык reply Андрей Смык

    Наталья Рудницкая я себя уважаю, и не езжу в скотовозе в грязном и вонючемс потными людишками. Тоже самое могу сказать и про вас!!! шляпу в рот брали, однозначно, так как вы себя можете уважать?

    Irina Blazhynskaya reply Андрей Смык

    Андрей Смык , а при чому тут Зеленский????? Якщо у нас по перше децентралізація, а по друге наш мер з партії Порошенка

    Наталья Рудницкая reply Андрей Смык

    Андрей Смык Если Вам все равно, значит Вы себя не уважаете..

    Андрей Смык reply Андрей Смык

    Нінель Ніна голосуйте за Зеленского дальше, скоро будет проезд по 20гр.

    Руслан Гашимов reply Андрей Смык

    А причому Зеленський????
    У нас мер Зеленський?

    Андрей Смык reply Андрей Смык

    Нінель Ніна я уже не ездил 4 года на маршрутках, так как катаюсь на велосипеде,.

    Нінель Ніна reply Андрей Смык

    Андрей Смык Тогда можно в маршрутках без верха ехать...раз вас равно....
  • Станислав

    Ужас одын у нас даже убытки маршрутки и не издять  особенно 108 маршрут
  • Надежда Чеботарёва

    Эти убитые маршрутки надо уничтожить,а не подымать цену за проезд..Транспорт безопасным и комфортным должен быть .В бюджет города с них фигазато у владельца и водителя все вшоколаде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:09 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 20 квітня 09:51 Сьогодні у Романівській громаді відбудеться благодійний мотопробіг 09:00 Температурні гойдалки і заморозки у повітрі - прогноз погоди на сьогодні 17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up