Життя людей стрімко погіршується

Життя людей стрімко погіршується

Те, що відбувається в України зараз, нагадує процеси 90-х років, коли партійна верхівка намагалася за будь-яку ціну утриматися при владі. І як в минулому сторіччі «партійна еліта» жила в «іншій Україні», з власною інфраструктурою: транспортом, медициною, власними магазинами, не знала, що таке дефіцит й раз на рік мандарини, і ті гнилі. Так і зараз наша політична верхівка живе у власному світі з красивими обіцянками, інфографіками зростання і бурхливими реформами, хоча життя людей стрімко погіршується.

 

У поштових скриньках почали з’являтися різні урядові та інформаційні вісники, де розповідається, як гарно працює влада і як добре жити простим людям. Періодично по телебаченню під виглядом соціальної реклами розміщують красиві ролики з політиками, які також розказують про позитивні зміни в державі. Усе це є політичною рекламою за бюджетні кошти. Сподіваюся, що люди розуміють справжні мотиви таких дій.

Політична верхівка відірвана від людей та не усвідомлює реального стану справ. Проблеми людей для них є настільки далекими, що сподіватися на позитивні зміни від цієї влади марно.

Дуже багато людей живуть у скрутному фінансовому становищі. Якщо у 2015 або 2016 роках можна було ще вірити в пояснення, що це через події в державі, війну на сході тощо. Зараз це свідчення колосальної корупції та пограбування країни, яке ще цинічніше, ніж за часів Януковича.

Відео дня

Стрімкий  ріст цін та колосальне падіння рівня життя призводить до того, що велика частина людей опиняється на межі фізичного існування. Мова про пенсіонерів, інвалідів, одиноких матерів з маленькими дітьми, які, маючи пенсію або виплати 1400 - 1700 гривень, фізично не можуть вижити. Це стосується і молоді та молодих сімей, які вимушені економити на усьому, щоб мати можливість прогодувати себе та дітей. Офіційно в Україні близько 60 % людей перебувають за межею бідності, це – катастрофа для країни. За такі результати керування країною уся політична верхівка має сидіти у тюрмі.

Зверніть увагу – як збільшується кількість людей літнього віку, які на зупинках та на вулицях продають фрукти, овочі, гриби, ягоди. Вони йдуть торгувати на вулиці не від доброго життя, а через безвихідь.

Уся ця система, яка 26 років розкрадає державу та обкрадає людей, має зникнути, а разом з нею – нинішня політична верхівка. Люди самі мають захотіти змін, припинити продавати свої голоси на виборах і дозволяти себе дурити.

Микола Череднік

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up