Спецпроект «Перевірено на собі» (новини компанії)

Спецпроект «Перевірено на собі» (новини компанії)
Редакція журналу про цукровий діабет "СахарОК" запускає незвичайний спецпроект - Перевірено на собі. Не знаєш - розкажемо! Не віриш - перевіримо! І це не просто слова!

З 1 жовтня стартує новий спецпроект «Перевірено на собі», який допоможе переконатися чи спростувати користь від дотримання всіх рекомендацій, що дають фахівці людям, яким доводиться жити з діабетом.

У чому суть?

Відео дня

Перевіряти на собі приписи буде Микола, який поставив перед собою 2 мети - врегулювати стрибки цукру в крові і набрати м’язову масу. Про свої враження Коля буде розповідати в своєму блозі (чекайте, читайте - буде цікаво).

На початку проекту Коля пройде повне обстеження в спеціалізованому медичному центрі MDC і буде під наглядом його спеціалістів на всьому протязі проекту. Лікарі центру розроблять для Миколи індивідуальне меню та рекомендації щодо компенсації діабету.

Як будемо харчуватися?

В якості головного функціонального продукту Коля обрав для себе чорничну пасту «LiQberry», адже виробники позиціонують її як багатофункціональний органічний продукт, який знижує цукор в крові.

Також в якості спонсорів здорового харчування виступлять магазин «Прованс», який забезпечить Колю органічними продуктами харчування і також ТМ «Мак-Вар Екопродукт», що надала спеціальні макарони для людей з діабетом «Здоров'я» N6».

"Підсолодити" життя допоможе Колі кленовий сироп і солодощі від Cleary's.

Отже! Уважно стежимо за проектом і ... перевіряємо! Заходьте  на сайт сахарок.com - Вас чекає величезний світ здоров`я!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up