Відкриваем магазин рукоділля - з чого почати?

У наш час здається, що рукоділля, що включає в себе в'язання, шиття, вишивання і багато іншого стає історією.

 

 

Відео дня

 

 

 

 

 

 

 

Однак це не так. Поряд з новітніми технологічними процесами з'являються і нові види і техніки рукоділля, а серед молоді знову входить в моду вміння творити власними руками неповторні речі.Відповідно, що росте попит на вихідні матеріали, необхідні для створення креативних речей і предметів побуту. Виходячи зі сказаного робимо висновок, що відкриття магазину рукоділля має під собою перспективну основу.

Перші кроки до відкриття магазину рукоділля

В першу чергу необхідно відвідати податкову інспекцію з метою отримання свідоцтва про постановку на облік вас як індивідуального підприємця. Дана процедура буде здійснена протягом п'яти днів.
Ставши повноцінним представником бізнесу визначаємося з вибором приміщення, де, згодом, буде проходити велика частина вашого життя, якщо ви, звичайно, налаштовані серйозно. При виборі приміщення слід враховувати такі важливі аспекти, як:

  • площа, причому оптимально підійде на початковому етапі не більше 20 кв. м;
  • місце розташування, тихе місце, що знаходиться в безпосередній близькості від центру, при цьому не бажано орендувати приміщення там, де люди зазвичай поспішають і не мають у своєму розпорядженні достатній час для вивчення представленого асортименту.


Це є важливою умовою в силу того, що пропонований вами товар не купують на бігу, а ретельно вибирають;
затишна атмосфера, створена в магазині, значно посприяє тому, що ви не тільки привернете покупців, але і знайдете постійних клієнтів, адже людям властиво повертатися туди, де вони відчули комфорт і затишок.

Устаткування необхідне для відкриття магазину рукоділля

Оснащуємо приміщення обладнанням, в число якої входять закриті прилавки для розміщення дрібного товару, такого як бісер, гудзики, нитки і інше. Стелажі, оснащені похилими і прямими полицями, на яких можна буде розташувати нитки, пряжу і тканини для вишивання. Не варто забувати і про накопичувальних прилавках, в надрах яких ви будете зберігати товар.
І останнє, напевно, найголовніше, закупівля товару. На полицях вашого магазину рукоділля мало розмістити всього кілька найменувань. Асортимент товару повинен бути таким, щоб кожен відвідувач зміг знайти саме те, що йому необхідно. Природно, для задоволення потреб вимогливих покупців необхідні дуже великі фінансові вкладення, тому рекомендуємо для початку вибрати кілька напрямків народної творчості і, грунтуючись на необхідні там вихідні матеріали, завезти їх в повному обсязі. Згодом набагато простіше буде просто розширювати асортимент, і охоплювати більшу кількість напрямків в рукоділлі.

Реклама магазину рукоділля

Магазин відкритий, але покупців немає. Причина проста - про нього немає достатньої інформації, здатної зацікавити і спонукати до відвідування. Знову ж вихід простий:

  • реклама в ЗМІ;
  • зовнішня реклама у вигляді банерів;
  • каталоги пропонованої продукції, розкладені в місцях великого скупчення народу;
  • сайт в інтернеті, що містить інформацію про інтернет магазин рукоділля, товар, а також адреса та контактні телефони, на випадок, якщо хто - то захоче уточнити про наявність необхідного йому товару;
  • «Сарафанне радіо», старий, але дієвий спосіб. Адже почувши від знайомих про відкриття нового магазину рукоділля, з'являється бажання відвідати його.


Час окупності знову відкритого магазину

За умови, що на перших порах ви самі будете працювати в своєму магазині і напрацюєте достатню клієнтську базу, то протягом року ви повернете витрачені кошти, а другий рік почне приносити відчутний дохід. Однак це стане здійсненним тільки в тому випадку, якщо асортимент товару буде не тільки підтримуватися на початковому рівні, але і значно розширюватися.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up