Компанія «Інтердизайн» відсвяткувала своє 19-річчя!

Компанія «Інтердизайн» відсвяткувала своє 19-річчя!

Дев'ятнадцять років поспіль компанія «Інтердизайн» радує нас новими вишуканими меблями! 

В салоні компанії «Інтердизайн», що на території торговельно-розважального комплексу «Глобал»,  26 липня був справжній світський прийом з цієї нагоди! Безліч гостей зустрічали справжні міми, а дітей розважали аніматори. Однією з фішок свята стала нова модель кухонь, яка була розроблена спеціально до свята.

Фабрика інтер'єрів «Компанія Інтердизайн» існує з 2000-го року на ринку послуг спочатку дизайну, а потім і виробництва інтер'єрів будинків, квартир, офісів, кафе, барів і ресторанів. В арсеналі компанії є актуальні конкурентні пропозиції як класичного дизайну інтер'єрів з деревини, так і сучасні інтер’єрні рішення. Всі елементи інтер'єрів виробляються вручну, в основному з деревини і деревних матеріалів.

Відео дня

Каталог продукції включає в себе достатню кількість базових моделей, конструкції яких відрізняються використовуваними матеріалами і, отже, ціною. Це дозволяє задовольняти запити більшості клієнтів компанії «Інтердизайн».

Компанія не стоїть на місці і уважно стежить за останніми новинками як в поточних світових інтер'єрних трендах, так і за конструкціями та технологіями їх виробництва. Використання в дизайні, а також при подальшому проектуванні і виготовленні елементів інтер'єрів найвищих передових технологій дозволяє гнучко реагувати на вимоги часу.

Компанія «Інтердизайн» суворо стежить за системою контролю якості кожного виробничого процесу, від дизайну до монтажу. Девіз компанії: «Якість понад усе».

В компанії зараз працює майже двадцять працівників. Очолює компанію «Інтердизайн» її власниця та директорка Людмила Бойко, яка з нуля створила компанію та вже майже двадцять років успішно керує нею. До речі, Людмила Миколаївна - кандидат технічних наук, викладає в Житомирському національному агроекологічному університеті.

В компанії «Інтердизайн» можна замовити розробку дизайну інтер'єру будь-якого ступеня складності. Ретельне вивчення архітектурної спадщини минулого, укупі з досконалим знанням ультрасучасних технологій, дозволяє дизайнерам компанії запропонувати клієнтові на вибір безліч можливостей декоративного оформлення заміських котеджів, квартир, а також офісних, готельних і ресторанних приміщень.

Руслан Мороз

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:00 Житомир попрощався з двома Захисниками - "на щиті" повернулися Сергій Гончарук і Андрій Горобець 09:39 Ще 840 окупантів знищені на українській землі 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 19 березня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 19 березня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі Від читача 11:37 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:57 У житомирському ліцеї створили унікальну платформу навчання на уроках захисту України 17:28 Ірина Верещук подякувала Житомирщині за прийом евакуйованих українців із Донбасу 17:00 У лікувальних закладах Житомира потрібні донори крові 1-, 4- 16:40 Житомирян запрошують на вечір поезії "Балансування" 16:20 Підтримай акцію “Lots of Socks” та допоможи родинам, де є сонячні дітки 16:00 У Тетерівській громаді виявили сховок зі зброєю photo_camera 15:47 Який циркуляційний насос придбати? (Новини компаній) 15:40 У Житомирі поліцейські охорони виявили заборонену речовину у відвідувача крамниці 15:20 Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна-2023» – «Благодійність на захисті України» 15:03 Завтра циклон принесе в Україну дощі з мокрим снігом і похолодання 15:00 #плічопліч: У Житомирі відбувся міський етап змагань зі спортивного орієнтування photo_camera 14:42 На проспекті Миру автомобіль збив пішохода - постраждалий госпіталізований 14:20 Сьогодні розпочався Великий піст: тривалість, правила і заборони 14:00 У Житомирі продовжується опалювальний сезон 12:43 Захворюваність на грип і ковід на Житомирщині знову зросла
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up