На Житомирщині правосуддя вершитиме дружина заступника прокурора Донецької області

На Житомирщині правосуддя вершитиме дружина заступника прокурора Донецької області
Екс-голова Ворошиловського районного суду Донецька Людмила Лівочка тепер у судовому порядку вирішуватиме долі жителів Житомирщини. Таке рішення прийняли судді Вищої кваліфікаційної комісії під час засідання 26 лютого.

За результатами розгляду матеріалів, судді Вищої кваліфікаційної комісії прийняли рішення надати рекомендації щодо переведення судді Ворошиловського районного суду міста Донецька Лівочку Людмилу Іванівну на посаду судді Брусилівського районного суду Житомирської області без конкурсу.

Як виявилось, чоловік новопризначеної судді Людмили Лівочки, Лівочка Олександр Васильович, є першим заступником прокурора Донецької області.

Варто зазначити, що відповідно до декларації за 2014 рік загальна сума сукупного доходу пані Лівочки становить 261 тис. 977 грн. Суддя також володіє земельною ділянкою розміром у 972 м² та 1/3 часткою квартири у 52,7 м². У власності судді також зазначений автомобіль Toyota Rav 4 (2006 р.) вартістю від 350 до 400 тис. грн.

Відео дня

Чоловік новопризначеної судді з Донецька у 2014 році отримав 313 тис. 981 грн. Має у власності земельну ділянку площею 1121 м², житловий будинок у 208 м², а також дві квартири площею 136,8 та 52,7 м². Їздить заступник прокурора Донецької області на іномарці Lexus RX 350 2012 року випуску. За інформацією з автомобільних сайтів, вартість такого автомобіля становить близько мільйона гривень.

За матеріалами "Житомир.today"

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up